Временният треньор на Арсенал Фреди Люнгберг заяви, че клубът спешно

...
Временният треньор на Арсенал Фреди Люнгберг заяви, че клубът спешно
Коментари Харесай

Люнгберг: Ръководството трябва да реши какво ще прави

Временният треньор на Арсенал Фреди Люнгберг съобщи, че клубът незабавно би трябвало да откри и назначи непрекъснат управител на клуба, без значение дали това ще бъде той или някой различен.

Вчера Арсенал загуби тежко с 0:3 от Манчестър Сити, а преди почивката играчите от Лондон насочиха единствено един удар в очертанията на вратата. За момента лекото решение на обстановката е някогашният шведски национал и Пер Мертезакер да водят тима, като и за двамата това не е съществена позиция в клуба.

"За нас е голяма чест, само че дружно с Пер имаме и други задания. Той да вземем за пример е началник на школата и не може да съчетава пълноценно. Ръководството би трябвало да реши какво ще се прави. Ние сме тук да помогнем, само че обстановката би трябвало да се обясни, сподели Люнгберг, който пое отбора след уволнението на Унай Емери.

"За мача няма какво толкоз да се каже. Трябва да погледнем огледалото и да признаем, че те са по-добър тим от нас сега. Манчестър Сити ни победи изцяло справедливо, сподели още шведът, който също е треньор в академията и втория отбор.
Премиър лийг 17 кръг, неделя 15 декември  Арсенал 0:3краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР