Временният наставник на Челси Бруно Салтор даде пресконференция преди утрешният

...
Временният наставник на Челси Бруно Салтор даде пресконференция преди утрешният
Коментари Харесай

Временният наставник на Челси: Не съм говорил още с футболистите, трябва да се концентрираме за мача утре

Временният ментор на Челси Бруно Салтор даде конференция преди утрешният си дебют отпред на " сините ", който ще бъде в домакинския мач против Ливърпул от Висшата лига.

Бившият футболист, който беше асистент на уволняване през вчерашния ден вечерта Греъм Потър, разкри, че точно британският експерт е бил повода той да се озове на " Стамфорд Бридж " и добави, че ще се опита да продължи процеса, стартират от Потър.

" Тук съм поради Греъм и клуба, които взеха решение, че това е вярната стъпка. Тук съм просто, с цел да оказа помощ на клуба по най-хубавия метод, на който съм кадърен. Ще опитам да подкрепям процеса. Мисля, че Греъм свърши изключителна работа. Футболът е много комплициран бизнес и би трябвало да продължим по пътя си ", показа Салтор.

42-годишният испанец приказва и за идния дуел с Ливърпул, споделяйки, че към момента не е разговарял със самите футболисти, само че най-важното за всички сега е да се концентрират върху срещата на следващия ден.

" Все още не съм разговарял с футболистите. Имаме планувана подготовка през днешния ден. В края на деня всички ние сме виновни, би трябвало да се концентрираме върху утрешния мач и тъкмо тази сила ни би трябвало. Но играчите също ще са тъжни. Говорих със притежателите, те постоянно са ни подкрепяли. Сега съм съсредоточен върху днешната подготовка и мача по-късно ", разяснява краткотрайният ментор на Челси.

" Изключително се удивлявам на Юрген Клоп. Те също минават през сложен сезон, само че имат топ футболисти и чакаме нападателен мач, доста натоварен ", добави той.

Бруно Салтор бе запитан още от публицистите дали самият той счита, че има шансове да остане за непрекъснато отпред на " сините " поради фактът, че се спрягат имената на експерти като Юлиан Нагелсман, Луис Енрике и Маурисио Почетино.

" Това не е нещо, което мога да управлявам. Концентриран съм върху това, което мога да управлявам.Тази работа е голямо предизвикателство. Треньор съм от четири години, само че съм във футбола от 24. Натрупал съм много опит, пробвам да оказвам помощ на футболистите, тъй като съм бил в сходна обстановка като тях ", съобщи Салтор.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР