Временната комисия за изработване на проект за Правилник за организацията

...
Временната комисия за изработване на проект за Правилник за организацията
Коментари Харесай

Комисията за изработване на Правилник за организацията и дейността на НС ще заседава в понеделник


Временната комисия за разработване на план за Правилник за организацията и активността на Народното събрание ще заседава на 31 октомври, се показва в интернет страницата на Народното събрание. Заседанието е планувано от 14:00 часа в зала " Запад ". 

Очаква се депутатите да обсъдят отчет по отношение на Правилник за организацията и активността на 48-ото Народно заседание. Временната комисия за изработването на новия устав бе основана на 25 октомври на паритетен принцип. За ръководител на комисията бе определен Христо Гаджев от ГЕРБ-СДС. След съвещание на председателския съвет ръководителят на ПГ ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова разгласи, че е реализирана договореност настоящият устав на 47-ото Народно заседание да претърпи извънредно малко промени. 

За членове бяха определени Росен Желязков от ГЕРБ-СДС, Никола Минчев и Мирослав Иванов от " Продължаваме Промяната ", Хамид Хамид и Йордан Цонев от Движение за права и свободи, Петър Петров и Цвета Рангелова от " Възраждане ", Явор Божанков и Мая Димитрова от " Българска социалистическа партия за България ", Надежда Йорданова и Людмила Илиева от " Демократична България " и Надежда Самарджиева и Александър Николов от " Български напредък ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР