Временната анкетна комисия, която новият парламент създаде, за да провери

...
Временната анкетна комисия, която новият парламент създаде, за да провери
Коментари Харесай

Временната комисия за ревизия на управлението на Борисов започва работа

Временната анкетна комисия, която новият парламент сътвори, с цел да ревизира дали има злоупотреби и нарушавания при разходването на средства от Министерския съвет ще организира първото си съвещание през днешния ден, съобщи БГНЕС.
Комисията ще прегледа 10-годишен интервал обратно във времето, а обект на инспекцията ще бъдат още министерства, държавни органи, държавни предприятия и сдружения с повече от 50 на 100 държавно присъединяване.
 Демократична България ще поддържа държавно управление на партията на Слави Трифонов Демократична България ще поддържа държавно управление на партията на Слави Трифонов
" Демократична България " е подготвена да поддържа държавно управление на партията на Слави Трифонов - " ИТН ". Това съобщи пред bTV депута...
В състава й влизат по трима народни представители от всяка от шестте парламентарно показани партии, а работата им ще оглави Мая Манолова от „ Изправи се! Мутри вън “.
На първото си съвещание депутатите от комисията би трябвало да одобряват вътрешни правила за организацията и активността, както и да дефинират целите в работата ѝ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР