Временна организация на движението ще бъде въведена край Паметника на

...
Временна организация на движението ще бъде въведена край Паметника на
Коментари Харесай

Временна организация на движението ще бъде въведена край паметника на Шипка във връзка с честването на 3 март

Временна организация на придвижването ще бъде въведена край Паметника на свободата на Шипка по отношение на честването на Националния празник на Република България на 3 март, оповестяват от пресцентъра на Община Казанлък. 

Пътят Шипка - Габрово ще бъде затворен за придвижване на моторни транспортни средства от 20:00 часа на 2 март до 18:00 часа на 3 март. Автомобилите ще се движат еднопосочно от Казанлък и от Габрово до върха от 6:00 до 12:30 часа на 3 март. Паркирането ще става по посока на придвижването и с инструкции на Пътна полиция. В противоположна посока колите ще се движат след 12:30 часа.

Във връзка с организацията на тържественото честване ще има ограничавания в придвижването на жителите в региона на Паметника на свободата, за което ще е належащо да се съблюдават разпорежданията на органите на реда. Няма да се позволяват жители, носещи пиротехнически произведения, рискови средства и огнестрелни оръжия, както и лица, използвали алкохол и упойващи субстанции. Забранява се и потреблението на безпилотни летателни апарати.

На 3 март входът за експозицията на Паметника на свободата ще бъде безвъзмезден, а монументът ще бъде отворен за гости от 12:30 до 19:00 часа. 

Община Казанлък обезпечава и безвъзмездни рейсове за всички, които желаят да се включат в честването. Те ще потеглят от паркинга пред хотел " Казанлък " от 7:00 до 9:00 часа. 

Община Казанлък е хазаин на тазгодишното Национално честване на 3 март. Програмата ще стартира на 2 март на централния площад " Севтополис " в Казанлък и ще продължи на 3 март край Паметника на свободата на историческия връх.  

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР