Временна организация на движението на моторни превозни средства е въведена

...
Временна организация на движението на моторни превозни средства е въведена
Коментари Харесай

Укрепват подпорна стена на пътя Асеновград - Смолян, движението се регулира със светофар

Временна организация на придвижването на моторни транспортни средства е въведена на пътя Асеновград - Смолян. Причина за реорганизацията са осъществяване на ремонтни действия поради разрушена 20-метрова подпорна стена край реката, при 64-ти километър, в сектора сред Хвойна и Чепеларе. Мястото се намира на към един километър, след кръстовището за село Забърдо, в посока Смолян.
Компрометирането на подпорната стена е зародило заради падналите значителни превалявания още през месец август тази година. През септември е предоставено правенето на софтуерен план и ремонтът започва в средата на октомври. Извършват се неотложни възстановителни работи на авариралия сектор, по контракта за настоящ ремонт на републиканската пътна мрежа в област Смолян, оповестиха за Actualno.com от Агенция " Пътна инфраструктура ".
В момента, в засегнатия регион се прави пилотно-анкерно подсилване, като следва и възобновяване на пътната настилка. При удобни метеорологични условия се чака ремонтните действия на пътя да завършат до края на актуалната година. Стойността на ремонта възлиза на над 250 000 лв. с Данък добавена стойност. До привършване на работите по обекта трафикът на коли се контролира със светофарна уредба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР