Въпроси относно местонахождението на Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена

...
Въпроси относно местонахождението на Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена
Коментари Харесай

Къде е Мелания Тръмп?

Въпроси по отношение на местонахождението на Мелания Тръмп  Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил заляха обществените медии, откакто някогашната първа дама не беше забелязана в съда по време на целия углавен развой против брачна половинка си Доналд Тръмп по обвинявания, че е " купил " мълчанието на порноактрисата Сторми Даниълс за тяхна връзка.

Докато отбраната изнасяше заключителни причини в наказателния съд в Манхатън във вторник, три от петте деца на някогашния президент участваха и седяха на първия ред: Доналд младши, Ерик и Тифани Тръмп. Въпреки това, както при останалата част от траялия седмици развой, Мелания Тръмп  Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил не бе видяна на никое място.

Доналд Тръмп пледира почтен по 34 закононарушения за подправяне на бизнес записи по отношение на по този начин наречените " секрети пари ", които той е уредил на тогавашния си юрист Майкъл Коен, с цел да заплати на Даниелс да резервира хипотетичната спекулация, която е имала с някогашния президент преди изборите през 2016 година Парите бяха посочени в регистрите на компанията на Доналд Тръмп като „ юридически такси ", което прокурорите допускат, че е част от противозаконен опит да се повлияе на резултата от конкуренцията през 2016 г. Доналд Тръмп призна, че е възстановил 130 000 $ на Коен, само че отхвърли всички обвинявания в непозволени дейности, като сподели, че процесът е част от политически лов на вещици, целящ да провали кандидатурата му за нов мандат в Белия дом.

С приключването на процеса във вторник бяха публикувани видеозаписи на членове на фамилията на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, които стоят пред постройката на съда преди правосъдното съвещание за деня. И въпреки да беше маркирано, че той има на своя страна три от децата си, които да се причислят към екипа му от поддръжници, бяха повдигнати въпроси по отношение на Мелания Тръмп  Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил.

Бившият старши изпълнителен шеф на NBC Майк Сингтън разгласява в " X " фрагменти от разпита на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, до момента в който влиза в съда. Към момента на издание видеото е събрало повече от 400 000 гледания. Надписвайки фрагментите, Сингтън написа: „ Докато Тифани Тръмп, Ерик Тръмп, Лара Тръмп и Дон младши стоят зад Доналд Тръмп в правосъдната палата през днешния ден, кореспондент извиква очевидния въпрос: „ Къде е Мелания? "

Кадър: Getty Images

" Но къде е Мелания? ", попитаха и консуматори на " X " в отговор, повтаряйки поток от сходни дефинирани известия, които преобладаваха.

Рон Филипковски, някогашен федерален прокурор и чест критик на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, също се включи в акцията, като написа: " Къде е Мелания? "

Отсъствието на някогашната първа дама от процеса ѝ спести чуването на показанията на Сторми Даниелс, по време на които тя показа детайлности за хипотетичната си полова среща с Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския. Даниелс, чието същинско име е Стефани Клифърд, твърди, че срещата се е състояла през 2006 година, една година откакто Мелания Тръмп  Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил се омъжи за тогавашния магнат на недвижими парцели.

Въпреки че отсъстваше от правосъдната зала, Мелания Тръмп  Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил понякога беше снимана със брачна половинка си през последните месеци. Бившата манекенка и нейният брачен партньор участваха на дипломирането на 18-годишния си наследник Барън в Палм Бийч, Флорида, на 17 май.

През последните няколко месеца Мелания Тръмп  Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил значително избягваше да прави обществени изяви, ход, който провокира въпроси, защото брачният партньор ѝ усили напъните си да обезпечи републиканската президентска номинация.

Бившата другарка и асистент на Мелания Тръмп  Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил Стефани Уинстън Уолкоф сподели пред CNN по-рано през май, че не има вяра, че тя ще участва на процеса.

„ Мелания си е Мелания ", сподели Уинстън Уолкоф, който беше мощно сериозен към Мелания Тръмп  Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил през годините. „ Мисля, че можете да почувствате това оскърбление, без да се постанова да се поставяте пред камерите ", добави тя. „ Всичко, което Мелания прави, е инсценировка. "

Най-голямата щерка на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, Иванка Тръмп, също отсъства доста от правосъдната палата по време на процеса и не се е произнесла обществено по въпроса, пише Vesti.bg.

Въпреки това, източник, осведомен със обстановката, сподели на Newsweek през април, че Иванка Тръмп – която е била старши консултант на татко си дружно със брачна половинка си Джаред Къшнър по време на неговия мандат – е общувала с Доналд Тръмп и „ остава като подкрепяща както постоянно. "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР