Време за равносметки и банкови сметки – кои бяха най-скъпоплатените

...
Време за равносметки и банкови сметки – кои бяха най-скъпоплатените
Коментари Харесай

Бъдещи Оскари и предстоящи бракове в Холивуд – днес в Като на кино

Време за равносметки и банкови сметки – кои бяха най-скъпоплатените звезди в Холивуд и приближават ли се към този момент хонорарите на актрисите до тези на сътрудниците им от мъжки пол – единствено в Като на кино, 30 декември, 18:00 ч., по bTV Cinema. От 6 януари предаването ще има нов час на лъчение – 12:30, още веднъж всяка събота.

В последното за годината предаване кинокритикът Деян Статулов ще показа министър председателите на седмицата, а сътрудника му Владислав Апостолов ще напомни заглавията, които съгласно него са с най-големи шансове за Оскар.

Най-авторитетната статуетка в света на седмото изкуството ще бъде връчена при започване на март, а bTV Cinema е единствената българска медия, която ще излъчи церемонията онлайн, и то за седма поредна година.

Като на кино ще подскаже и кои холивудски двойки ще минат под венчило през 2018 година, както и кои от така наречен паметни сериали на 2017 година ще имат своите чакани продължения.

Новото дамско наличие в българското кино ще бъде усетено от изявлението с режисьорката Рузие Хасанова, чиито дебют в пълнометражното игрално кино с Радиограмофон беше избран като извънреден. Филмът е по автентичен случай и споделя историята на татко от Родопите, който изминава пеш 100 км, с цел да купи радио за захласнатия си от рок музиката наследник.

Хасанова е родена е в Казанлък и израснала в Родопите. Преди 20 години отпътува да учи кино в London College of Communications, а дипломният й план Gladeshy е оценен с отличен.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР