Време е за Световното първенство по футбол. В 18:00 ч.

...
Време е за Световното първенство по футбол. В 18:00 ч.
Коментари Харесай

Световното по футбол започва - всичко, което трябва да знаем за него

Време е за Световното състезание по футбол. В 18:00 ч. на стадион " Ал Баит " в град Ал Хор ще бъде даден първият съдийски сигнал на откриващия мач сред домакините Катар и противника им Еквадор.

В идващите редове ще обърнем внимание на това кои са любимците, по кое време ще се организират дуелите и къде можем да ги гледаме.

Първият въпрос - Кога?

Световното стартира в първия си ден с един-единствен мач - първия мач на домакините. Във втория ден ще им три срещи, до момента в който във всеки от останалите 11 дни от груповата фаза (до 2 декември) ще се проведат по четири конфликта.

По време на осмина и четвъртфиналите ще има по два дуела дневно, а борбата за трофея ще се организира на 18 декември.

От 22 до 28 ноември програмата ще стартира в 12 ч. българско време, след което до края на международното първите срещи за деня ще са с начален час 17:00. Изключение вършат само полуфиналите, които стартират в 19 ч.

Group Stage Fixtures, time and Venues
— FIFA World Cup 2022 Updates (@MusaRoland22)
Къде можем да го гледаме?

В българския ефир Световното ще се излъчва в партньорство сред Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия. 64-те мача ще бъдат разпределени поравно сред тях.

Сблъсъците ще бъдат налични на каналите Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3, NOVA, Diema и Diema Sport 3.

Кои са любимците?

Това е едно от най-непредвидимите Световни шампионати за последните десетилетия.

Европейски тимове печелят всяко издание след 2002 година, като трофеите се озовават в Италия, Испания, Германия и Франция. Всичко сочи обаче, че е време Бразилия и Аржентина още веднъж да излязат на огромната сцена.

Ще успее ли най-сетне Меси да се допре до последния огромен трофей, който се изплъзва от сбирката му? " Гаучосите " идват в Катар с най-дългата си серия без проваляне в света - 36 дуела. Разполагат със звезди на всяка позиция, а треньорът им Лионел Скалони показва впечатляваща тактическа еластичност при подреждането на футболистите.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР