Време е за споделяне на празници, мечти и очаквания. Но

...
Време е за споделяне на празници, мечти и очаквания. Но
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Време е за кино

Време е за шерване на празници, фантазии и упования. Но какво става, когато " Споделен мъж " завихри кино история.

След 15 години брак Сандрин открива, че в живота на брачна половинка ѝ има и друга жена. Първоначалният потрес отминава и тя взема решение да вземе обстановката в свои ръце. Планът е нетрадиционен - предлага на съперницата си делба - или една седмица Жан ще прекарва със законната брачна половинка, една - с любовницата. Виржини приема схемата, само че дали тя ще е идеална противоречивия мъж...

И ориста на Бъмбълби е подложена на тествания и непредвидени обрати. Култовият воин от " Трансформърс " си има собствен филм.

Годината е 1987-а. Бъмбълби е намерил леговище в автоморгата на крайбрежно калифорнийско градче. Точно в това укритие го открива тийнейджърката Чарли, която мечтае да получи кола за 18-ия си рожден ден. Жълтият бръмбар се трансформира в нейн любим и предизвикателство за ремонт. Но когато завършва поправките, схваща, че това въобще не е елементарен автомобил. Човек и машина ще одобряват съществени провокации.

" Мери Попинз се завръща ", с цел да помогне в търсене на благополучие и насладата от живота.

Емили Блънт влиза в ролята на съвършената бавачка с неповторими вълшебен качества, която може да трансформира всяко рутинно обвързване в незабравимо фантастично премеждие. В това напълно ново продължение, носещо духа на оригинала, само че със своя лична присъща прохлада и уникалност, Мери Попинз се завръща, с цел да помогне на идващото потомство в семейство Банкс да намерят още веднъж насладата и щастието. Включва се и нейният другар Джак - оптимистичен фенерджия, който ѝ оказва помощ да внесе светлина и живот по улиците на Лондон.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР