Време е да спрем да се впрягаме за всичко. Да,

...
Време е да спрем да се впрягаме за всичко. Да,
Коментари Харесай

10 неща, от които щастливите хора не се интересуват

Време е да спрем да се впрягаме за всичко. Да, тъкмо по този начин. Понякога се опитваме да носим света на раменете си и вместо да го вършим по-добро място, ние единствено сътворяваме повече стрес за самите нас. Ето някои елементарни съвета за облекчение на тежкото психическо натоварване.

1. Какво мислят другите
Танцувайте по собствен личен темп. Даже и на моменти да ви се коства, че се държите неуместно. Правете каквото имате да вършиме и не взимайте поради мнението на другите. Това си е вашия живот, вашите решения и избори. Другите хора обичат да подлагат на критика - за какво би трябвало да ви пука, в случай че го вършат? Когато отделяте прекалено много сила за това, какво ще кажат другите, вие живеете живота си за тях, а не за себе си.

2. Минали неточности
Всички ние вършим неточности и постоянно объркваме нещата. Така тече живота. Не бъдете сурови към себе си. Приемете, че всеки схваща нещата от време на време погрешно; това е част от човешкото положение. Научете се по-често да си простите.

3. Провал
Големият етикет „ Провал ", от който всеки се опасява, не би трябвало да ви плаши чак толкоз. В последна сметка, това зависи по какъв начин се отнасяте към себе си, какво разбирате под смисъла на думата. Ако виждате неуспех в това, че не сте съвършени, ще бъдете непрекъснато нещастни. По-реалистичната концепция за неуспех е отказването. Ако не се откажете, не се проваляте. Ако виждате неуспеха като крива, то триумфът е безспорен. Но в случай че го виждате като собствен другар – не е огромна работа, в случай че не му позволите да бъде.

4. Какво нямате?
Фокусираме се върху това, което нямаме и в последна сметка се усещаме лишени, и нещастни. Какъв е смисълът от това? Извлечете позитивите от това, което имате. Защо да измъчвате себе за тези неща, които не притежавате? Този вид мислене няма да ви помогне по никакъв метод. Направете лист на всички неща в живота си, които цените. Винаги ще има други с повече и други с по-малко. Това, което имате е задоволително.

5. Какво „ Ако "?
Не може непрекъснато да се тревожим какво ще се случи за в бъдеще. Никой не може да предскаже бъдещето и няма смисъл ненужно да измъчвате себе си за неща, които може в никакъв случай да не се случат. Напомняйте си, че посредством тези паники губите от силата си. Ако можете да извършите нещо в сегашния миг, направете го. Ако ли не, разсейте се и разкарайте терзанията от главата си.

6. Ще бъда благополучен, когато...
Когато имаме вяра, че несъмнено ще бъдем щастливи, откакто нещо хубаво ни случи, ние забавяме темпото си на живот в очакване това нещо да стане. Живейте повече за момента, в сравнение с да се тревожите за щастието си в бъдещето. Бъдете щастливи в този момент. Щастието не е дестинация, то е метод на живот.

7. Разкаяния
Разкаянието е част от живота. Миналото не може да се заличи, тъй че си коства да погледнете обратно и да си припомните какво сте създали в живота чисто метафизичен. Научихте ли нещо от него? Ако сте разбрали грешките си, тогава сте постигнали позитивен резултат. Приемете това, което е било преди, приемете, че сте човешко създание и продължете напред с живота си.

8. Отхвърляне
Много от нас се боят да не бъдат отхвърлени, стоят в удобните си зони и в никакъв случай не рискуват да бъдат същински интимни. Рискувайте да бъдете уязвими. Колкото повече се криете зад страха, толкоз повече той ще пораства. Покажете на себе си, че можете да изразявате възприятията си и да живеете с следствията. Ще завладеете ужаса от отменяне и по този метод ще се чувствате по-безгрижни. Дори и резултатът да не е това, което сте очаквали, скоро ще осъзнаете, че ще можете да се справите с него. Бъдете малко по-твърди, бъдете по-смели и гледайте на живота като на едно премеждие.

9. Очакванията на обществото
Бъдете красиви. Похвалете се с благосъстоянието и ситуацията си, и по-късно ще бъдете обожавани. Ама, че нелепост! Когато харесвате и приемате себе си, не е нужно да се потвърждавате пред никого. Не се старайте да бъдете съвършени. По малкия екран нищо не е такова, каквото наподобява. Опитайте се да не го приемате драговолно. Всички обичаме да виждаме съвършени фотоси, само че не забравяйте, че огромна част от тях са изменени, а не са натурални. Обичайте себе си, с всичките си недостатъци. Себеприемането е същинска независимост.

10. Да бъдете задоволително положителни
Живеем в конкурентен свят. Нормално е и даже здравословно да желаеме да се подобрим, и да израстваме като персони. Става нездравословно, въпреки всичко, когато позволим да ни обсебят отрицателни мисли за това по какъв начин не сме задоволително положителни. Винаги поставяйте под подозрение този метод на мислене. Кое е „ задоволително положително "? Къде е написано интернационалното предписание, което прецизира какво е „ задоволително положително "? Докато се чувствате щастливи от това, което сте - къде сте и до къде сте стигнали, това има значение.

Всички ние се тормозим ненужно и сътворяваме вътрешно злощастие за себе си. Запомнете горните 10 точки. Надяваме се да се чувствате с една концепция по-леки и малко по-безгрижни!

Източник: lifehack.org

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР