Време е да се примирим – лятото си отиде! Дойде

...
Време е да се примирим – лятото си отиде! Дойде
Коментари Харесай

Кой ще са актуалните тенденции при роклите за есента на 2020? - slava.bg

Време е да се примирим – лятото си отиде! Дойде ред на астрономическата есен и към този момент би трябвало да се разделим с обичаните бански и рокли с тънки презрамки. Те отстъпват място на плетените пуловери, жилетки и блузки с дълъг ръкав.

Но когато приказваме за съвършения есенен дрешник, не може да не стане дума за комфортните ежедневни рокли, които всяка от нас избира. Те се съчетават с разнообразни аксесоари и обувки, като стават както за работа, по този начин и за срещи с другари по време на безгрижните уикенди. Но кои са настоящите модели за този сезон?

Що се отнася до съчетанието на панталоните, блузите, елеците, саката и якетата, може да се каже, че колкото повече пластове имаме по себе си, толкоз по-добре. Това обаче не важи за роклите, които тази есен ще са по-изчистени.
Кои са най-актуалните модели за вашия дрешник?

1. Плетени рокли

С намаление на температурите би трябвало да приберем летните рокли и да помислим за такива с дълъг ръкав, които ще ни топлят през есента. А какъв по-добър избор от плетените модели, които постоянно са на мода.

Добре е да знаете, че тази година ще се носят моделите, наподобяващи дълги пуловери. Те са най-вече оребрени, с колан на кръста и дължина до прасеца. Формата им е права, като някои модели са с цепка от едната страна.

Тези меки плетени рокли могат да се носят както в студените есенни дни, по този начин и през зимата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР