Вредните приятели ви усложняват живота. Тези хора са повече от

...
Вредните приятели ви усложняват живота. Тези хора са повече от
Коментари Харесай

Бързо сменете приятелите си, ако тези признаци са налице

Вредните другари ви усложняват живота. Тези хора са повече от неприятни, те са паразити. Ценно време се изплъзва от живота ви, до момента в който вие се занимавате с тяхната негативност; а в същото време се чудите за какво се чувствате толкоз унили, написа " Мениджър Нюз ", базирайки се на блогърът Марк за marcandangel.com.

Ако желаете да опростите живота си, не можете да търпите повече нездравословните другари. Защото:
1. Те ви изцеждат. – Чувствате се психически и прочувствено изтощени откакто сте прекарали времето си с тях, вместо да се чувствате заредени със свежи страсти.
2. Те не ви поддържат. – Вие се страхувате да им кажете за нови, значими аспекти от живота ви, тъй като те не са ви подкрепили или са се отнесли жестоко към някоя ваша концепция в предишното.
3. Те са на страната на неправдата. – постоянно вземат участие в интензивности, които са морално несправедливи.
4. Техните полезности и ползи са разнообразни от вашите. – Различните ценностни системи постоянно се смесват като олио и вода. Това не непременно значи, че другият човек нещо бърка, това просто значи, че другият не е верният човек за вас.
5. Те не са надеждни. – постоянно нарушават обещанията си.
6. Те ви търсят единствено, когато имат потребност от нещо. – В противоположен случай в никакъв случай няма да се чуете с тях.
7. Те няма да се срещнат с вас на средата на пътя. – Ако вие сте тези, които постоянно се обаждате на приятелите си, с цел да излезете или да извършите нещо дружно, само че те в никакъв случай не връщат жеста и не биха си нарушили персоналния комфорт поради това, това към този момент е проблем.
8. Те ви завиждат. – Завистта е: “Аз желая това, което ти имаш и желая да ти го лишава.”
9. Те нямат никаква упоритост. – Внимавайте: неналичието на упоритост е заразна. Има една сентенция, която гласи: “Не можеш да се рееш като орел, когато се мотаеш с пуйките.”
10. Те непрекъснато те влудяват. – Можете да се уловите по какъв начин за момент се замисляте какъв брой добре бихте се почувствали в случай че им хвърлите бананов къс в лицето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР