Връзките завършват по всякакви начини. Може да си останете приятели

...
Връзките завършват по всякакви начини. Може да си останете приятели
Коментари Харесай

Най-лошите неща, които може да кажете на бившия си

Връзките приключват по всевъзможни способи. Може да си останете другари или даже да не желаете да погледнете някогашния си в никакъв случай към този момент. Независимо от повода за раздялата ви обаче, в случай че ви се наложи да поддържате връзка с него, е рационално да го извършите с достолепие и взаимно почитание. Има някои изречения, които би трябвало да избягвате, в случай че не желаете да нараните индивида насреща.

„ Влюбена съм в различен в този момент. “

Дори и двамата да сте били наясно, че краят на връзката ви е неминуем и раздялата да е нещо предстоящо, е прекомерно рано да кажете, че към този момент сте траяли напред. Това е нещо обикновено в живота, само че не всеки път се случва по еднакъв график, тъй че не е нужно да натяквате, че към този момент имате нова обич. В доста случаи индивидът насреща към момента може да изпитва някакви усеща и това ще го нарани в допълнение. Може просто да кажете, че се справяте добре и че всичко при вас е наред. Не става въпрос да лъжете, просто изчакайте подобаващия миг.

„ Винаги съм знаела, че сред нас няма да се получи. “

Може да е съобщаване на обстоятелства или израз на отчаяние, само че без значение от повода да го мислите, това не е нещо, което би трябвало да споделяте на някогашния си. Ако му кажете по какъв начин в никакъв случай не сте били щастливи във връзката и сте знаели, че скоро ще настъпи краят, това ще го накара да се почувства компрометиран и малоценен. Същото е и да му споделите, че в никакъв случай не сте го обичали. А и в последна сметка, за какво сте били с този човек, в случай че не сте виждали бъдеще с него?

„ Можеше да бъде друго. “

Другата прекаленост също не е подобаваща. Предполагането, че нещата биха могли да станат по друг метод няма да помогне и на двамата да продължите напред. Ако към този момент не сте дружно, евентуално има аргументи за това. Създаването на носталгия по отминалите времена и ненужни усеща, единствено може да ви попречи да намерите своето благополучие. Ако сте сигурни, че решението да се разделите е вярно, не обръщайте взор обратно.

„ Справям се доста по-добре без теб. “

Ако се справяте добре в този момент, това е ужасно. Но парадирането с триумфа ви след разпада на връзката единствено ще сипе сол в раната. Не сравнявайте предходния си живот с сегашния, а се стремете да запазите естествени връзки с някогашния си, даже и да не може да бъдете другари. Все отново е имало причина да сте дружно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР