Връзките са сложно нещо и никога не можем да сме

...
Връзките са сложно нещо и никога не можем да сме
Коментари Харесай

Какво никога да не пренебрегвате заради връзка (втора част)

Връзките са комплицирано нещо и в никакъв случай не можем да сме сигурни, че знаем вярната формула за триумфа им. Колкото и да влюбени да са двама души, те непрекъснато би трябвало да се грижат за връзките си, с цел да не изчезне искрата посред им. В устрема си да угодят на колегата си обаче, някои хора вършат прекалено много взаимни отстъпки със себе си, които може да имат мъчителни последици. Ето какво в никакъв случай не би трябвало да пренебрегвате поради една връзка (първата част на тематиката четете ):

Мечтите и задачите ви.

Никога не се отхвърляйте от фантазиите си в името на една връзка. Тя би трябвало да бъде трамплин, от който да преследвате фантазиите си, а не място, което ви държи оковани и разочаровани. Когато другият е ревностен и нерешителен, той се пробва да потисне половинката си, тъй че да може да я управлява. Ако това ви звучи като вашата връзка, осъзнайте, че е нездравословно. Щастливите връзки оказват помощ на хората в тях да вървят напред и да се развиват, а не да тъпчат на едно място.

Съществуващи връзки, които са значими за вас.

Добри другари може да бъде мъчно да се намерят и в случай че имате няколко прелестни и лоялни такива, в никакъв случай не се отхвърляйте от тях поради връзка. Всеки сътрудник, който чака от вас да се откажете от другарства поради него, е себелюбив и евентуално контролиращ. Здравата връзка разрешава на приятелите и фамилията да съществуват щастливо дружно с нея. Приемете го като сигнален знак, в случай че сътрудникът ви се пробва да ви изолира от приятелите и фамилията ви.

Самоуважението.

В устрема си към обич от време на време можем да прекрачим някои граници, свързани с уважението към самите себе си, които нормално не бихме помислили да прекосяваме. Независимо дали това включва държание, което намирате за унизително, или позволявате да бъдете третирани по непочтителен метод, това е още един знак, че връзката не е добра за вас. Никога не позволявайте на някой да ви кара да губите уважението към себе си и в случай че подобен човек е към вас, пробвайте се да се освободите от него.. Ако позволите това отношение да продължи, то ще се утежни и в последна сметка ще се презирате, че сте го разрешили.

Идентичността си.

Когато се потопим в една връзка, ние сме склонни да приемем ползите и навиците на нашите сътрудници. Няма нищо неприятно в този развой, защото това ненапълно ни оказва помощ да се свържем един с различен. Проблемът идва, когато стартираме да губим своята еднаквост и одобряваме прекалено много характерности на колегата си. Ако сме прекомерно повлияни от нашите сътрудници, може да спрем да вземаме решения за себе си.

Способността за взимането на решения.

Мислете за вземането на решения като за мускул, който отслабва, в случай че не го употребявате постоянно. Колкото повече одобряваме решенията на нашите сътрудници, толкоз по-малко е евентуално в бъдеще да стартираме да мислим за себе си. Това не значи, че би трябвало да взимате всяко решение независимо, като игнорирате мнението му, само че не хуквайте при него за съвет при всяко вървене до магазина да вземем за пример. Мислете сами и продължавайте да взимате решения, колкото и дребни да са. Това оказва помощ да поддържате възприятието си за характерност, както и способността си да стоите на краката си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР