Връзките са сложни и многообразни, каквито са и хората в

...
Връзките са сложни и многообразни, каквито са и хората в
Коментари Харесай

Не се обвързвай сериозно, докато не разбереш тези 5 неща

Връзките са комплицирани и многообразни, каквито са и хората в тях с цялата многоцветност на личността им. Ето за какво е доста мъчно да се даде една общовалидна рецепта за триумф и благополучие във връзката. Ако желаете да се обвържете надълбоко и да имате сериозна връзка с сътрудник, с който да създадете нещо по-трайно и същинско от просто забежка, е значимо да знаете някои неща, преди да предприемете тази стъпка.
Няма значение какъв брой страховит и необикновен ви се коства сътрудникът ви при започване на връзката. За да преминете на идващ по-сериозен стадий е значимо да знаете някои неща за него. Според тях ще прецените дали той е подобаващ за по-нататъшно развиване на връзката или не.
Кои са нещата, които е добре да знаете за колегата си, преди да побързате да се обвържете?
Ето 5 от тях:

1. Къде желае да живее?
Ако си представяте живота си на разнообразни места, това би било проблем. Представете си, че той желае да замине в чужбина, а вие не или противоположното. Може да желае да живее в различен град, което за вас също да е проблем. Ако желаете да обвържете животите си, би трябвало да сте на едно мнение за това къде желаете да живеете.

2. Мечтае ли да бъде татко?
Този фундаментален въпрос е доста значим, тъй като в случай че единият желае семейство и деца, а другият не, връзката наподобява по-скоро обречена и невъзможна. Преди да се обвържете съществено, би трябвало да знаете дали той е подготвен да бъде татко и желае ли това. Ако вие сте на такава вълна, а той не, това би било проблем.

3. Как се оправя с парите?
Обвързването се случва на доста равнища и едвам не ви се желае, материалното е едно от тях. Ако ще делите живота си, ще делите и финансите си. Затова е значимо да знаете по какъв начин сътрудникът ви се оправя с парите.

4. Как се отнася с майка си?
Вглеждането в детството е от голяма важност за това да разберете що за човек е сътрудникът ви и какво се крие зад приятната фасада. В връзките с майката и с родителите изобщо са кодирани доста подводни камъни, които след това могат да се окажат огромен проблем. Обърнете внимание дали е прекомерно непосредствен с майка си или пък се държи с нея прекомерно нападателно. Обикновено тези две крайности подсказват, че там се крие огромен проблем, който може да рефлектира върху връзките и връзката ви.

5. Груб ли е с обслужващия личен състав?
Отношението към обслужващия личен състав, като сервитьорите да вземем за пример, също може да подскаже много за личността на човек. Ако той се държи с тях като прислужници, наскърбява ги, унижава ги, това несъмнено е червен байрак за отношението му към останалите, изключително към считаните за по-нисшестоящи от него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР