Връзките са нещо сложно и крехко. Чувствата ни се променят

...
Връзките са нещо сложно и крехко. Чувствата ни се променят
Коментари Харесай

10 сигурни признака, че той те мами

Връзките са нещо комплицирано и нежно. Чувствата ни се трансформират с времето, любовта избледнява и когато изцяло си отиде, невсеки е задоволително самоуверен да постави край. Вместо това доста хора избират лесния метод и стартират да лъжат колегата си.

Нека обърнем внимание на 10 промени в държанието му, които би трябвало да ти подскажат, че има някакъв проблем:

1. Крие телефона си

Много хора не могат да понасят другите хора да пипат или ровят в нещата им, това е нещо напълно обикновено и не всеки път значи, че желаят да скрият нещо. Но в случай че инцидентно си взела телефона на приятеля ти или си желала да му го занесеш, тъй като е получил известие, а неговата реакция е била доста гневна и много странна – има нещо подозрително.

2. Често остава до късно на работа

Понякога хората в действителност стоят до късно на работа, тъй като имат работа, а различен път това е тривиално опрощение за прикриване на невярност или е мотив да се вижда с теб по-рядко. Поговорете умерено за аргументите, които стоят зад това. Все отново в миналото и двамата бързахте да се приберете вкъщи, с цел да вечеряте дружно.

3. Проявява ревнивост без причина

Когато е в доста дребни порции, ревността е нещо обикновено. Но в случай че сте от години дружно и сътрудникът ти в последно време става ревностен без мотив, може би самият той не е доста чист и желае да упрекна теб в нещо, което той е направил.

4. Дразни се на вниманието и грижите ти

Кой не обича да бъде обгрижван? Кой не желае да се усеща обичан? Ако ти си държиш благо с колегата си, а той внезапно става раздразним, тъй като твоите „ лигавщини “ му пречат, значи има някакъв сериозен проблем.

5. Интимността посред ви е изчезнала

Интимността е доста значима за всяка връзка. Разбира се, даже най-бурната връзка последователно утихва с времето, само че в случай че интимността изцяло изчезне – това е знак за паника. Поговори с колегата си, пробвай се да схванеш какво му е на сърцето и за какво е охладнял към теб.

6. Не обсъждате взаимното ви бъдеще

Влюбените обичат да разискват проектите си за бъдещото, изключително в първите години на връзката им. Къде ще живеят? За какви почивки си мечтаят – за Малдивите или за Япония. Дали ще имат куче, или котка. Ако след време един от двамата загуби интерес към общите проекти, би трябвало да схванеш повода.

7. Обсипва те с дарове без причина

Е, кой не обича подаръците? Особено пък ние дамите. Но в случай че внезапно сътрудникът ти стартира да ти подарява купища дарове без мотив става подозрително. Първоначално ще бъдеш доста разчувствана, само че след това започваш да се замисляш за повода. Дали не се усеща отговорен за нещо? Дали не желае да притъпи бдителността ти?

8. Постоянно си мени настроението

В живота на всеки настъпват сложни моменти. Ежедневието на всички е забързано и натоварено, цялостно със стрес и паники. Ето за какво никой не е застрахован от някое и друго яростно експлоадиране или неочакван рев. Но в случай че той непрекъснато се ядосва или настроението му внезапно се сменя ежедневно, има някакъв сериозен проблем, който го гнети и е време да си поговорите съществено.

9. Сменя тематиката, до момента в който обсъждате съществени въпроси

Веднага след работа или преди да си легнете не е най-подходящото време за разискване на съществени тематики, само че в случай че сътрудникът ти отхвърля да приказва по тези тематики даже в подобаващите моменти – той несъмнено ги отбягва с причина. Може би към този момент не вижда общо бъдеще с теб и още не знае по какъв начин да ти го каже.

10. Не желае да те запознае с приятелите и родителите си

Ако излизате от много време (поне над година), само че сътрудникът ти по този начин и не те е срещнал със фамилията и приятелите си – несъмнено има за какво да се тревожиш. Ако той гледа съществено на теб и връзката ви, нямаше да се колебае да ви запознае. Може би е време да приемеш истината и да осъзнаеш, че не си толкоз значима за него? /dama.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР