Връзката през погледа на една жена може да бъде много

...
Връзката през погледа на една жена може да бъде много
Коментари Харесай

Какво искат жените в една връзка

Връзката през погледа на една жена може да бъде доста по-различна от това, което си показва нейният сътрудник. Жените постоянно могат да измислят нещо непредвидено и безусловно ненадейно за индивида до тях. Това, както би могло да бъде доста хубаво за хармонията в връзките сред двамата, по този начин и от време на време да се породят спорове, което не е добре за разбирателството им. Жените са доста по- идейни и биха имали предпочитание за повече неща, в сравнение с в множеството случаи сътрудникът им е предполагал. Какво обаче биха желали те в една връзка? Това сигурно е безконечен въпрос и надали можем да дадем отговор с акуратност, само че ето някои неща, на които да заложите:

Безусловна обич. Подобно на мъжете, дамите също имат дефекти и копнеят за безусловна обич. Те знаят, че не са съвършени и от време на време се опасяват, че приятелите им ще ги оставят поради минусите им. Надяват се обаче да бъдат обичани без никакви условия. Без значение по какъв начин наподобяват или каквато и да е кариера са стартирали, те се нуждаят от някой, който ще ги обича същински.

Защита. Във връзка с безусловната обич дамите се нуждаят от сигурност във връзката. Много дами се усещат несигурни в себе си. Винаги, когато мислят, че сътрудниците им са привлечени от някоя друга, те усещат, че към този момент не са привлекателни. Има и моменти, когато се усещат зле, тъй като считат, че не са задоволително положителни. Представителките на нежния пол са склонни да мислят прекомерно доста и да станат параноични. Ето за какво е доста значимо сътрудниците им да им оказват помощ да се отърват от несигурността си.

Взаимно доверие. След като в връзките има почтеност и бистрота, доверието става по-лесно за създаване. Разбира се, освен вие би трябвало да имате доверие. Освен това би трябвало да се доверите на колегата си. Момичетата обичат постоянно, когато индивидът до тях им има вяра. Те би трябвало да имат разрешение да се срещат с приятелите си и да излизат с тях. Не бива да им се не разрешава да приказват с други мъже, тъй като прекомерната ревнивост не е добра за връзките.

Уважение. То също е значителен фактор във връзката. Дамите се нуждаят от почитание от половинките си във всички области. Мъжът би трябвало да почита нейните правила и вярвания. Тя не би трябвало да бъде заплашвана, че ще бъде напусната, единствено тъй като не се усеща подготвена за по-сериозна крачка. Истинската обич чака. Всеки би трябвало да почита решенията на колегата си и да не пробва да постанова мнението си непрекъснато.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР