Връзката означава не само да получаваш, но и да даваш.

...
Връзката означава не само да получаваш, но и да даваш.
Коментари Харесай

Жертвите, които не трябва да правите заради мъжете

Връзката значи освен да получаваш, само че и да даваш. Да, нужни са взаимни отстъпки, компромиси и жертви, с цел да се резервира една връзка постоянна. Но това не значи да загубиш идентичността си във връзката. Не значи да жертваш всичко.

Щастието  

Щастието не зависи единствено и само от съществуването на половинка. То е общ брой от доста фактори, само че най-много то е въпрос на персонален избор. Ако нещо те прави щастлива, същински щастлива, индивидът до теб не би трябвало по никакъв метод да сте стопира да го правиш. Не си коства да бъдеш с човек, който желае от теб да загърбиш нещата, които ти носят благополучие. Само той няма да ти е задоволителен.

Приятелите  

Добрият сътрудник непременно ще те окуражи да имаш връзки, да имаш живот и отвън връзката си. Както и ти би трябвало да му дадеш тази независимост. Ако той упорства да сте единствено двамата, всеки ден, час, минута, съжаляваме, само че това не е обич, а знак за вманиачено предпочитание да те има. В началото може и да си помислиш, че е ок да се отдалечиш от приятелите си, нали си имаш половинка, само че с времето това ще ти тежи доста.

Семейството

Знаем, че светът е доста пъстър, хората – доста разнообразни, орисите – неповторими. Знаем, че по света има хора, които не са в положителни връзки с родителите си или въобще не ги познават. Но в случай че си от тези щастливци, които са израснали в крепко семейство, не трябва да се поддаваш на опитите на половинката да те раздели от фамилията ти. Може да има причина той да не се усеща добре в компанията им, да отхвърля фамилните събирания. Тогава поговорете, намерете повода за казуса и неговото решение. Но не позволявай той излишно да те упреква, че го пренебрегваш, с цел да си със фамилията си и да насажда напрежение сред теб и роднините ти.

Личните ползи

Да имаш връзка не значи да се откажеш от ползите си. Много е значимо за здравите връзки да имате общи ползи, с времето да откривате нови, само че не по-малко значимо е да продължиш да се наслаждаваш на своите лични, без половинката ти да недоволства. Ако обичаш някакъв спорт, да излизаш с приятелки, да си вършиме уикенди по женски, или каквото харесваш, положителният сътрудник няма да ти попречи да продължиш да правиш тези неща.

Мечтите

Започването на нова връзка сигурно носи огромна смяна и това може да промени проектите ти най-малко за известно време. Но в случай че имаш фантазия и си се устремила към нея, един стойностен човек, на който му пука за теб, в никакъв случай няма да те спъне по пътя към реализирането, та в случай че ще и да я възприема за най-тъпото нещо на света. Напротив, индивидът до теб би трябвало да е най-голямата ти поддръжка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР