Връзката на Калин Врачански и новата му приятелка става все

...
Връзката на Калин Врачански и новата му приятелка става все
Коментари Харесай

Гаджето на Калин Врачански го следи изкъсо - slava.bg

Връзката на Калин Врачански и новата му другарка става все по-сериозна.

Откакто избухна ковид пандемията, двамата са съвсем неразделни. Актьорът и изгората му кръстосват в комплект софийските улици – когато единият има някакви служебни задължения, другият го съпровожда.

Онзи ден Калин паркира бялото си ауди пред дребна кооперация в центъра на София. Миг по-късно от колата излязоха и той, и русокосата му обичана – и двамата облечени в зелени връхни облекла в милитъри жанр. В същия миг към тях се приближи дама на междинна възраст и тримата организираха къс диалог.

Артистът от „ Господин Х и морето” и „ Стъклен дом” и дамата на сърцето му не носеха противогрипни маски, само че резервираха 2 метра отдалеченост от своята събеседничка. Явно Врачански и приятелката му се стремят да съблюдават предложените от НОЩ ограничения за предотвратяване от ковид.

Когато диалогът завърши, артистът и половинката му се метнаха назад в лимузината си. Бялата кола изръмжа мощно и ги откара у дома.

Макар че гаджето на 38-годишния Калин не е известно лице, а нормално момиче, той ревностно пази връзката им от любопитни погледи. Кино и театралният любим, който в предишното имаше афери с няколко известни нашенки, крие даже името на русокоската, с която в последно време дели постелка, написа Уикенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР