Връзката на актрисата Нина Добрев и Шон Уайт започна през

...
Връзката на актрисата Нина Добрев и Шон Уайт започна през
Коментари Харесай

Гаджето на Нина Добрев ще се опита да спечели четвъртата си олимпийска титла в Пекин

Връзката на актрисата Нина Добрев и Шон Уайт стартира през 2019 година, само че се задълбочи през май 2020 година, до момента в който двамата живееха дружно по време на пандемията. Техни другари споделят, че Нина и Шон се " допълват съвършено “, добавяйки: " Имат сходна сила – и двамата са занимателни, само че скромни, обичат да се смеят и са доста дейни “.

Нина и Шон към този момент приказват намерено пред околните си за своето общо бъдеще. 

Шон Уайт е същинска звезда. Той беше единствено на 19 години, когато завоюва първата си олимпийска купа в халфпайпал в Торино през 2006 година. В Пекин 16 години по-късно към този момент трикратният олимпийски първенец ще гони четвъртото си олимпийско злато. Уайт счита, че е огромен триумф, че на 35 години е още на върха в спорт, който се трансформира толкоз доста. 

" Аз съм най-старият играч в дисциплината. Чувствам се като почетен орден “, съобщи Уайт пред Би Би Си.

При първото злато в Торино майка му го гледа от трибуните, а след надпреварата му споделя: " Вече вечно ще останеш в историята като олимпийския първенец Шон Уайт. Ще носиш това до края на живота си. “

С прякор Летящия домат поради дългата тогава алена коса Уайт е елементарно различим.  

" Бях единствено на 19, нямах концепция какъв брой огромно нещо беше това, какъв брой доста хора по света гледат какво върша. Това несъмнено ми промени живота “, споделя Уайт. 

По това време сноубордът не е толкоз публикуван спорт. Американецът споделя, че е трябвало да убеждава учителите си, че отсъства поради значими надпревари.

" Всяка една стъпка беше битка да ни одобряват и да не гледат на нас, все едно сме луди. Мислеха, че си пилея живота със спорт, който не е същински спорт “, споделя Уайт.

Но спортът и самият той стават все по-известни, а Летящия домат натрупа от ден на ден почитатели, изключително след втората си купа във Ванкувър. Той печели и шест трофеи в суперпайпа в Екстремните игри, като става първенец и в скейтборда, с което се трансформира в първия с триумфи и в летни, и в зимни рискови игри.

Серията му на зимните олимпийски игри обаче е прекратена в Сочи, където остава четвърти. Уайт признава, че по това време губи предпочитание и мотивация. 

" Бях на върха и се пуснах финален, само че още преди старта стоях там и си мислех: " Уау, ще изгубя "  

Беше като да гледаш филм, чието развиване няма по какъв начин да контролираш. След като изгубих, излязох от транса и си споделих: " Е, значи това е възприятието да загубиш на олимпиада. "

По това време той тренира самичък, с цел да измисля нови трикове, само че загубата е преломен миг за него. И тогава стартира да се готви с други състезатели, написа " Мач Телеграф "

" Осъзнах, че нуждая се от повече хора, от моя тим, от другари, от хора, с които да работя и да се развличам. “

На олимпиадата в Пьончан Уайт още веднъж печели златото с най-високия резултат в историята на халфпайпа на олимпийски игри. 

Четири години по-късно той още веднъж е олимпиец. Надпреварата под петте преплетени кръга в китайската столица може да се окаже и последната в кариерата му. 

" Сега виждам да извлека наслада от всеки миг. Всички спортисти знаят, че има лимитирано време, в което можеш да правиш това, което правиш. И когато този прозорец стартира да се затваря, гледаш да се забавляваш “, признва Уайт.

На въпрос дали идните надпревари ще наподобяват на Сочи или Пьончан, той дава отговор: " Не знам дали въобще съм очаквал да съм на друга олимпиада след последната. Бях удовлетворен по какъв начин се случиха нещата в Пьончан. Всеки път, когато пристигна надпреварата, си споделям: " Как е вратът, по какъв начин е всичко останало. “ И чак по-късно споделям какво ще стане. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР