Връзката между политическите цели и разработваните на тяхна основа стратегии

...
Връзката между политическите цели и разработваните на тяхна основа стратегии
Коментари Харесай

Румен Радев и Кенет Мертен обсъдиха партньорството между България и САЩ

Връзката сред политическите цели и разработваните на тяхна основа тактики и проучването и анализът на стратегическите и оперативни аспекти в актуалните военни спорове разискаха на среща в президентската институция президентът Румен Радев и представители на Военновъздушния лицей (Air War College) в Съединени американски щати, където президентът е приключил с отличие като магистър по „ Стратегически изследвания " през 2003 година В срещата взе участие и посланикът на Съединени американски щати у нас Кенет Мертен. Това оповестиха от прессекретариата на президента Радев.

В рамките на диалога беше разисквано и стратегическото партньорство сред България и Съединени американски щати, както и модернизацията на българските въоръжени сили.

Румен Радев връчи Почетния знак на президента на полк. Ерик Питърсън от Военновъздушния лицей, а от името на колежа той сервира на президента плакет в символ на благодарност за неговата поддръжка за провежданата от колежа изследователска стратегия в региона на сигурността.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР