Връзката между мъж и жена е много страстна в началото,

...
Връзката между мъж и жена е много страстна в началото,
Коментари Харесай

Психологът Марк Бартън: Признаците на безнадеждната връзка

Връзката сред мъж и жена е доста буйна първоначално, само че след известно време стартирате да задавате въпроса: „ Какво ще се случи оттук-насетне? “ Разбира се, съществува една категория дами, за които връзките не значат нищо. Но множеството от дамите преглеждат връзките като стъпка за основаване на семейство.

За какво би трябвало да следите, когато изграждате връзка?

Много дами се опасяват да задават въпроси, които могат да изплашат мъжа. Но по тази логичност би следвало и да се страхувате да свалите бельото си, да се впуснете в фамилиарност. Така че, първо, научете се да говорите с мъжа. Обяснете му непосредствено по какъв начин се чувствате.

Как да определите дали мъжът е подготвен за връзка?

Минава известно време, откогато сте дружно и вие задавате въпроса на мъжа: „ Какво следва в този момент? “ В отговор, чувате аргументите, които ви пречат да създадете мощно семейство. Той не загатва въобще, че ще се кани да предприемете дейности за основаване на семейство. Това е сигнал, че сте по отношение на мъж, който към момента не е решил дали желае да остане самичък или да се обвърже съществено.

Мъж, който все крои проекти

Има и различен миг, когато мъжът е доста сладкодумен и великодушен на обещания и очаквания. Непрекъснато прави проекти. Важно е, обаче, да се обърне внимание на това, което той прави, с цел да удостовери думите си с дейности. Всяко изявление и всеки проект изискват деяние, в случай че той не прави нищо по въпроса и се „ храните “ единствено с очаквания, сложете завършек на това, в противоположен случай ще бъде мъчно да излезете от една доста мъчителна връзка на по-късен стадий.

Задайте си въпроса: „ По-добър ли е или по-лош животът ми? “

Помислете за всичко, от външния тип до прочувственото положение и самочувствието. Обърнете внимание на това по какъв начин се развивате вие самата във връзката. Това е значимо, тъй като доста дами не обръщат внимание на това, че в даден миг стартират да деградират като персони.

Реалните дейности на мъжа

Следващият значим миг са действителните дейности на мъжа. Много дами мислят повече, в сравнение с усещат. Когато мисли, дамата се пробва да откри оправдания за мъжката безнаказаност. Помислете, дали дейностите на вашия мъж ви нараняват? Ако сте с някой, който ви кара да страдате, направете си верните заключения и стигнете до верните решения.

Покана за взаимно общуване

Продължаваме с тематиката за приканването към общуване. Естествено, за множеството дами поканата за общуване е огромно благополучие. Но това е най-безумното решение, тъй като на процедура вие се съгласявате да бъдете в неопределеност за бъдещето и да чакате. Мъжете в общуване не узряват добре за брак, те не схващат какво толкоз ще се промени, в случай че се ожените. Затова не се съгласявайте по никакъв метод, такава връзка може да продължи доста дълго и да не докара до никакъв резултат.

Опит връзката да бъде избавена непременно

Следващата точка за размисъл е, когато се пробвате да спасите връзката непременно. Вие сте във връзка, при която недостойното държание на мъжа ви наскърбява и ви кара да потъпквате полезностите си, наранява самочувствието ви. И въпреки всичко вие следвате сляпо мъжа, надявайки се, че той ще се успокои и промени. Мъжът ви надали ще се промени. Веднага щом ви мине на разум разочароващата истина, че само вие работите по възстановяване на вашите взаимоотношения, това също е знак, евентуално не трябва да сте там, където се чувствате зле.

Мъжът се интересува единствено от интимни връзки

Продължаваме със идната точка. Тук ще приказваме за такива връзки, при които мъжът желае единствено интимни връзки от вас. Може да забележите това незабавно –  той е сетивен във връзката, единствено когато би трябвало да задоволи желанието си. Той може да не се обажда, да не написа, базирайки се на това, че е доста ангажиран, само че незабавно щом у него възникне желанието, той незабавно се свързва с вас. Тоест, връзката е построена извънредно и единствено върху интимната ви непосредственост. Ако се надявате такива връзки да се развият в сериозна връзка, би трябвало да сте наясно, че това няма да се случи.

Мъжът непрекъснато ви наскърбява и унижава

И най-после, да разгледаме обстановката, при която мъжът непрекъснато ви наскърбява и унижава. Той може да разреши грубости без скрупули. Много дами се чудят по какъв начин да одобряват грубостта и да я преглътнат, само че обстановката скоро се повтаря. Това е безнадеждна връзка. Повтаря се  едно и също нещо – мъжът се извинява и моли за амнистия, което значи, че прошката или не е откровена, или на колегата му липсва просветеност. Ако сте във връзка, в която мъжът непрекъснато прави едни и същи неточности, откажете се от нея.

Тези значими точки би трябвало да ви оказват помощ да анализирате връзката и да вземете решението, което ще бъде най-хубаво за вас. Ако не се чувствате добре в нея, просто я прекъснете.

Автор: Психологът Марк Бартън

Превод и редакция: Лора Костова

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР