Вратарят с български корени Александър Георгиев направи и 17 спасявания

...
Вратарят с български корени Александър Георгиев направи и 17 спасявания
Коментари Харесай

Алекс Георгиев - безупречен

Вратарят с български корени Александър Георгиев направи и 17 спасявания и оказа помощ на носителя на Купа " Стенли " Колорадо да завоюва против домакина Торонто с 2:1 след осъществяване на наказателни удари в мач от постоянния сезон в Националната хокейна лига.

Роденият в Русе съветски национал Георгиев избави дузпите на Вилям Ниландер и Остън Матюс, а Мич Марнър не съумя да насочи изстрел. Нейт Маккинън единствен осъществя при дузпите и донесе успеха на първенците.

В постоянното време канадците поведоха с попадение на Морган Райли в 3:41 минута на мача, само че малко преди края на първата тренира Мино Рантанен изравни. Колорадо реализира трета поредна победа в лигата.

Александър Овечкин се отличи с гол и асистенция при завръщането си на леда след лекуване на контузия на крайници, а Вашингтон завоюва против гостуващия Бъфало с 5:4 след наказателни удари. Том Уилсън също способства с попадение и асистенция.

Столичани изоставаха с 2:4 доникъде на третата част, само че Овечкин понижи, а Ти Джей Оши изравни при цифров превес 68 секунди преди края. При дузпите Евгени Кузнецов и Оши вкараха, с цел да обезпечат триумфа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР