Вратарят на Зенит (Санкт Петербург) и руския национален отбор по

...
Вратарят на Зенит (Санкт Петербург) и руския национален отбор по
Коментари Харесай

Руски национал арестуван на летище Внуково след пиянски скандал

Вратарят на Зенит (Санкт Петербург) и съветския народен тим по футбол Андрей Луньов е бил арестуван на летище “Внуково” в Москва поради пиянска кавга.

Според информации в съветските медии, 27-годишният пазач е наругал чиновник на самолетна компания “Россия”. Последвалият медицински обзор е открил съществуването на 0,77 промила алкохол в кръвта му. На Луньов е бил формиран протокол за нарушаване на реда и дребно безчинство.

Футболистът е възнамерявал да лети до Санкт Петербург, само че поради неприемливото му държание не е бил позволен до борда на самолета. Той е бил задържан и откаран в полицейското ръководство на летището, като не се е съпротивлявал.

”Може би реагирах внезапно, тъй като изпускахме полета си. Трябваше да платим за багажа, а сътрудникът ни губеше времето. Казах му, че ми е омръзнало. Искахме да си тръгнем и това е, не пречихме на никого. От дума на дума и... реагирах прочувствено ", описа своята версия Луньов пред " Рен ТВ ".

Впоследствие той се извини за държанието си.

“Поднасям откровените си извинения на служителя, който оскърбих и на всички околни. Въпреки обстановката, в която се озовах, никой няма право да насочва персонални обиди. Не мога да имам никакви искания към самолетна компания “Россия”, с която постоянно съм летял, и правя оценка равнището на комфорт и сигурност, които тя предлага. Разбирам, че има разнообразни условия, само че такова държание от моя страна е просто неприемливо”, съобщи Луньов.

От Зенит оповестиха, че за клуба случаят е завършен.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР