Вратарят на Ювентус Войчех Шчесни напусна Италия и се прибра

...
Вратарят на Ювентус Войчех Шчесни напусна Италия и се прибра
Коментари Харесай

Още един играч на Ювентус напусна Италия

Вратарят на Ювентус Войчех Шчесни напусна Италия и се прибра в родината си Полша, оповестява " Скай Италия ". Той е осмият състезател на " бианконерите ", който реши да прекара карантината отвън страната.

Кристиано Роналдо бе първият, който си потегли от Торино. Той отиде при болната си майка в Португалия. Звездата на отбора обаче го направи преди Италия да бъде блокирана. Последваха го Гонсало Игуаин, Родриго Бентанкур, Миралем Пянич, Дъглас Коща, Данило и Алекс Сандро.

Решението на Игуаин да напусне Италия бе подложено на критика, откакто излязоха мнение, че той е избягал, като е направил това даже без знанието на клуба. От Ювентус прецизираха, че са разрешили на играчите да се приберат в родината си.

Wojciech Szczsny è partito da Torino per raggiungere la famiglia nel suo paese d'origine aggiungendosi così a Ronaldo, Higuain, Pjanic, Khedira, Douglas Costa, Danilo e Alex Sandro partiti nelle scorse settimane. 8 i giocatori bianconeri che hanno lasciato l'Italia. pic.twitter.com/tL7Am41SWB
— FRANCO LEONETTI (@LeonettiFrank) April 2, 2020
Играчите на първенеца на Италия трябваше да възобновят тренировки на 14 април, само че това най-вероятно няма да се случи, защото обстановката в страната продължава да е напрегната, а инфектираните от ковид не престават да се усилват.

Последните дни се разискват разновидности за възобновяване на шампионата, като най-ранната упомената дата е 20 май.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР