Вратарят на Реал (Мадрид) - Тибо Куртоа, определи като невероятно

...
Вратарят на Реал (Мадрид) - Тибо Куртоа, определи като невероятно
Коментари Харесай

Тибо Куртоа: За шест минути показахме, че във футбола всичко е възможно

Вратарят на Реал (Мадрид) - Тибо Куртоа, дефинира като " необикновено " класирането на Кралския клуб за финала в Шампионската лига.

" Лос бланкос " победиха Манчестър Сити с в мач-реванш от полуфиналите на шампионата, откакто до 89-ата минута изостахава в резултата.

Белгиецът съобщи след последния съдийски сигнал, че той и съотборниците му до последно са вярвали в обрата и класирането за финалния дуел.

" Това, което се случи тази към този момент на " Бернабеу " мога да опиша с една дума – Реал (Мадрид). Този тим е кадърен на всичко. Направихме доста значими спасявания – едно аз и едно Менди от голлинията в самия завършек на мача. След това за шест минути показахме, че във футбола всичко е допустимо. А в продълженията бяхме просто по-добри. С този триумф направихме нещо необикновено. Преди това бъркахме като че ли в последното подаване и допиране, само че от време на време би трябвало и малко шанс. С поддръжката на публиката успяхме да създадем това, за което мечтахме. Знаехме, че всичко може да се случи, стига да имаме вяра ", сподели Куртоа.

Той счита, че Реал (Мадрид) е кадърен на всичко.

" По пътя към финала отстранихме много положителни тимове, който са похарчили много средства, с цел да стигнат до тази фаза в Шампионската лига. Първо с ПСЖ, по-късно с Челси – в този момент и с Манчестър Сити. Това, което направихме в последните минути бе необикновено. Заедно като тим сме способни на всичко ", добави Тибо Куртоа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР