Вратарят на Манчестър Юнайтед заяви, че се чувства отлично на

...
Вратарят на Манчестър Юнайтед заяви, че се чувства отлично на
Коментари Харесай

Де Хеа за бъдещето си: Чувствам се обичан в Манчестър Юнайтед

Вратарят на Манчестър Юнайтед съобщи, че се усеща чудесно на “Олд Трафорд”. Той показа това в отговор на въпрос дали ще остане още дълго в клуба. Според британските медии в изявлението си испанеца е отказал да каже, че ще се обвърже дълготрайно с " алените дяволи ". Договорът на Де Хеа с Юнайтед изтича идващото лято, само че клубът има алтернатива да го удължи с 12 месеца.

" Чувствам се в действителност обичан в този клуб от почитателите и всички, които са в клуба. Много съм благополучен да играя за Манчестър Юнайтед, който е един от най-големите клубове в света ", съобщи вратарят.

На " Олд Трафорд " са уверени, че ще удължат контракта на 27-годишния испанец, само че към този момент договарянията за нов договор не са довели до съглашение. Де Хеа желае съществено нарастване на заплатата, която сега е към 180 000 лири на седмица.

David De Gea refuses to commit himself to Man United https://t.co/I8ICgLVx6w pic.twitter.com/YpWtNmdwMR
— The Sun Football (@TheSunFootball) September 18, 2018
" Никога не чувам нелепостите, които се приказват, разяснява той слуховете. - Обикновено не чувам това, което се приказва за мен. Концентриран съм върху работата си и се пробвам да оказа помощ на тима. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР