Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев бе изключително щастлив след поредния

...
Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев бе изключително щастлив след поредния
Коментари Харесай

Пламен Илиев: Лудогорец има потенциал да продължи хегемонията си

Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев бе извънредно благополучен след следващия успех на Лудогорец в елита на България. За “орлите” купата бе осма поредна, само че за него самия това бе първият въобще шампионски трофей на България. Илиев изрази увереността си, че отборът му има всички належащо, с цел да продължи и следващата година хегемонията си в родния хайлайф.

“Чувствам се добре. Леко изтощен душевен, само че най-важното е, че вдигнахме купата. Отстрани може би изглеждаше елементарно, само че на терена не бе по този начин. Определено пролетта имахме усложнения, само че съумяхме да спечелим тези толкоз значими два мача в края. Сладко е да стана първенец единствено няколко месеца откакто дойдох в Разград “, показа Илиев след триумфа над Черно море.

“Разполагаме с доста качествени вратари, а настрана има още един, който се възвръща от травма. Ще се веселя Владо Стоянов в най-скоро време да се причисли към нас. Осем следващи трофеи. Следва деветата. Ще си починем малко, след което с нови сили започваме подготовка за новия сезон. Имаме капацитет да продължим хегемонията си “, сподели още националът на България.
Първа лига 10 кръг, петък 24 май  Лудогорец 4:1краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР