Професионалният боксьор Раян Гарсия заяви, че има доказателство, че замърсена

...
Професионалният боксьор Раян Гарсия заяви, че има доказателство, че замърсена
Коментари Харесай

Райън Гарсия разполага с доказателство, че не е виновен за положителния допинг тест

Професионалният боксьор Раян Гарсия съобщи, че има доказателство, че нечиста хранителна добавка е повода за позитивния му допинг тест след борбата с Девин Хейни, през април.

Американската медия mma.fighting.com заяви, че е получила информация от щаба на Гарсия. В нея се твърди, че екипът му е изпратил две от питателните добавки, които е приемал преди мача с Девин Хейни на 20-и април, да бъдат тествани в лаборатория. И двете са имали наличие на остарин, неразрешената допинг субстанция, която бе открита в тялото на Гарсия.

Резултатите са от проучвания на Лаборатория за спортна медицина и проучване (SMRTL), които са открили, че въпросните хранителни добавки са имали сред " 70-2200 пикограма остарин в един грам от добавката ".

25-годишният Гарсия даде два позитивни теста за остарин. Единият е бил извършен в деня преди дуела с Хейни, а другият директно след него. Припомняме, че калифорниецът надделя Хейни със съдийско решение, а по време на борбата прати противника си на три пъти в нокдаун. Щабът на Хейни реагира на новината за позитивния допинг тест с гледище резултатът да бъде анулиран.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР