Затова певицата само отбеляза не скромно своето преимущество с кратък

...
Затова певицата само отбеляза не скромно своето преимущество с кратък
Коментари Харесай

Галена пропусна рожденичката Преслава

Затова певицата единствено означи не непретенциозно своето предимство с къс пост в обществените мрежи: " Официално разгласявам: към този момент имам 40 години опит в това да бъда себе си! " Това лято стават и 20 години от лансирането й с псевдонима Преслава от Пайнер. Тя стартира да пее и по-рано като Петя, само че откакто Милко Калайджиев я открива и води в димитровградската компания, кариерата й потегля нагоре.

Припомняме ви, че още през 2018-а изпълнителката се отхвърли от рожденото си име Петя и по тази причина в персоналните си документи към този момент попада с артистичния си псевдоним.
Реклама

За 40-ия й рожден ден Преси получи стотици честитки. Сред първите от сектора, които и пожелаха всичко най-хубаво бяха Анелия, Софи Маринова и Емилия. Към момента обаче Галена не е пускала пост за своята остаряла другарка, което направи усещане на почитателите им. " Явно отново са ядосани, тяхното към този момент е латино сериал ", разискват ги в обществените мрежи, визирайки това, че дълго време двете не си говореха и имаше неизяснени неща сред тях. Според някои пък обстоятелството, че неотдавна Галена пусна 10 видеоклипа за 20-те си години на сцена, пъклен е подразнило конкуренцията. В това число и Преслава, която даже от учтивост не е похвалила тогавашната й съквартирантка, с което отново отключила злоба и почнали още веднъж да си мерят триумфите и първото място.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР