Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус беше основна тема в заглавията

...
Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус беше основна тема в заглавията
Коментари Харесай

Лорис Кариус: Никога не използвах сътресението си като извинение, но беше истина

Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус беше съществена тематика в заглавията след финала на Шампионската лига през 2018 година и то все по отрицателни аргументи. Германският пазач нямаше най-хубавата си вечер против Реал Мадрид преди две години, когато поради две негови груби неточности разреши на „ белите “ да вдигнат трофея, за сметка на своя отбор.

Той даде изявление за „ Sport Bild “, в което приказва за тази нощ и за своето бъдеще.

Реакция след финала: „ Получавах смъртни закани, само че не ги взех насериозно. Те са от хора, които ги изпращат анонимно и в никакъв случай не демонстрират лицата си в профилите си. Когато хората ме видят, те не отварят устата си ".

Кошмарите след мача с Реал Мадрид: "В ретроспекция трябваше да кажа на хората какво се случва доста по-бързо. Имах разтърсване след удара със Серхио Рамос и това ограничи зрението ми. Това беше доказано след тест от мозъчни специалисти. В началото бях благополучен, че знаех за какво, само че не желаех да е обществено притежание. Когато най-после беше доказано, получих доста обиди и яд. Никога не съм го употребявал като опрощение, само че не разбирам подигравките към човек, който съществено е наранил главата си ".

Социални медии: "Ако прочетете всички изявления, не можете да спите с дни по-късно. Това бяха луди неща, които хората споделяха от анонимни сметки с обиди и мнения на расистка основа. Ако има смъртни или персонални закани, това пресича границата ".

Бъдещето: "Не приказвам за спекулации. Факт е, че имам контракт с Ливърпул до 2022 година. В момента се съсредоточвам върху този сезон в Бешикташ. Твърде скоро е да кажа нещо за лятото. Особено в този момент че никой не знае какво ще се случи с ковид “.

Контакт с Ливърпул: „ Треньорът на вратарите Джон Ахтербърг си написа с мен съвсем всяка седмица. Той е главната ми точка за контакт. Но от време на време приказвам и с Юрген Клоп, контактувам с всички “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР