Вратарят на ФК ЦСКА 1948 Даниел Наумов е пред трансфер

...
Вратарят на ФК ЦСКА 1948 Даниел Наумов е пред трансфер
Коментари Харесай

Три клуба от Франция искат Даниел Наумов

Вратарят на ФК ЦСКА 1948 Даниел Наумов е пред трансфер във Франция. Цели три тима от Лига 1 са по петите на 24-годишния пазач, твърди Foot Mercato. Оферти за българина приготвят Сент Етиен, Лориен и още един тим, чието име не се загатва в информацията.

Лориен си подсигурява оставане в елита след снощното нулево тъждество против Бордо, а Сент Етиен загуби с 1:2 вкъщи от Реймс и ще би трябвало да взема решение ориста си в последния кръг, когато гостува на Нант. " Зелените " имат 8 трофеи на Франция, само че през този сезон са съществено застрашени от изпадане.
 Алекс Колев: Днес ни се получиха нещата в офанзива
Алекс Колев: Днес ни се получиха нещата в офанзива

" Предстои ни край против Локо (Пд) "

Наумов направи усещане във Франция с блестящите си спасявания в мача на националния тим против " петлите " предишното лято. Тогава нашият състав загуби с 0:3, само че надареният вратар показва извънреден инстикт и на няколко пъти отчая Килиан Мбапе.

Веднага последва интерес от няколко френски клуба, отпред с Ница и Брест, само че до договорка не се стигна. Според Foot Mercato обаче, в този момент изгледите за трансфер на българина в Лига 1 са доста по-добри.

Наумов имаше известни проблеми през сезона и в един интервал даже пазеше за дублиращия състав на ФК ЦСКА 1948 във Втора лига. Напоследък обаче той още веднъж е титуляр и сподели класата си с две избавени дузпи против Локомотив (Пловдив), а тимът му се бори за седмото място в крайното класиране, което дава право на бараж за присъединяване в Лигата на конференциите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР