Вратарят на Челси Кепа Арисабалага беше глобен, след като не

...
Вратарят на Челси Кепа Арисабалага беше глобен, след като не
Коментари Харесай

"Челси" взе седмичната заплата на Кепа. Той се извини

Вратарят на " Челси " Кепа Арисабалага беше санкциониран, откакто не извърши разпореждане на мениджъра на отбора Маурицио Сари във финала за Купата на Лигата в Англия. Стражът отхвърли да бъде заменен, макар настойчивите опити на италианеца, а в следствие " сините " от Лондон изгубиха трофея след осъществяване на дузпи.

След като случката беше показана по малкия екран, а обществени мрежи избухнаха с остроумни колажи, Кепа и Сари обявиха, че става дума за неразбирателство. Шефовете на " Челси " обаче не пожалиха своя вратар.

Клубът разгласи, че той ще бъде санкциониран със 195 хиляди паунда. Това е сумата, която вратарят взима за седмица. Тя ще отиде за щедрост.
Фен на " Челси " отхвърли да стисне ръката на Кепа (ВИДЕО) Негативните реакции против младия вратар не престават
Кепа още един път се извини за преживелица и този път призна, че е сбъркал.

" Независимо, че в действителност имаше неразбирателство, аз действах погрешно в обстановката и направих огромна неточност. Извиних се на треньора, на Вили Кабайеро, на останалите си съотборници и на всички в клуба. Извинявам се и на почитателите. Ще се поуча от тази преживелица и ще приема всяко наказване, което ми бъде наложено ", съобщи той, откакто му беше наложена санкция.

Kepa Arrizabalaga and Maurizio Sarri have tonight issued follow-up statements following Sunday's Carabao Cup final...
— Chelsea FC (@ChelseaFC) February 25, 2019
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР