Вратарят на Ботев Пловдив беше големият герой за жълто-черните“ при

...
Вратарят на Ботев Пловдив беше големият герой за жълто-черните“ при
Коментари Харесай

Ханкич: На финала искам да дойдат 20 000

Вратарят на Ботев Пловдив беше огромният воин за „ жълто-черните “ при триумфа над ЦСКА в полуфинала от Sesame Купа на България. Стражът на „ канарчетата “ призна, че за него Душан Керкез и щабът му „ са най-хубавото нещо, което му се е случвало “.
Прочетете още
„ Когато видях по какъв начин се борехме, ние давахме всичко от себе си пред този цялостен стадион. С тази сила нямаше по какъв начин да загубим мача. Дадохме последната капка сила от себе си и заслужихме успеха. Митко Тонев беше на трибуните в София и ми сподели, че в случай че вкараме в този мач ранен гол, всичко ще завърши. Да, голът на Ивелин Попов първоначално беше ключът за триумфа “, сподели Ханкич.

„ Безмълвен съм за почитателите ни. Енергията, която ни дадоха и целия стадион пя. Аз настръхнах. Всички бяхме по този начин. Обичам този клуб, всичко в него е необикновено. Дано продължим по този начин. Накрая на мача отидохме да честитим рождения ден на треньора. Знаехме, че той ще даде всичко за нас. Последните седмици бяха стресиращи. Никой не знае през какво мина съблекалнята като размер на работа и тази победа е подарък за неговия рожден ден. За последните три години за мен Душан и неговият клуб са най-хубавото нещо, което мис е е случвало “.

„ Странно е да кажа, само че всички вратари сме другари. Взимаме максимума един от различен. Приятно е да работим дружно, само че е най-съществен клубът. Днес честваме, по-късно ще поспим. След това би трябвало да се фокусираме към лигата. Надявам се 15-20 хиляди почитатели от Пловдив да са в София “, съобщи Хидайет Ханкич.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР