Преасфалтирането на участъка край Аксаково, където стана катастрофата с джип

...
Преасфалтирането на участъка край Аксаково, където стана катастрофата с джип
Коментари Харесай

Фирмата, преасфалтирала участъка край Аксаково: Не знаехме, че текат следствени действия

Преасфалтирането на сектора край Аксаково, където стана злополуката с джип на НСО, е било предоставено от регионалното пътно ръководство на Варна при започване на месеца. Това съобщи представител на компанията реализатор.
Прочетете още
" Като реализатори по контракт за поддръжка получаваме писмени възтгалания от АПИ и в частност ОПУ Варна. Конкретното задание е получено на 7 май. Изходящият номер от 2 май, само че предвид на великденските празници започнахме дейности по възлагането от 8 май. Направен е график по дни и по дати ", сподели инж. Методи Иванов.

Фирмата не е получила информация и напътствие от ОПУ Варна да приключи дейностите след злополуката. Също по този начин не са били известени, че на мястото текат следствени дейности, изясни Иванов пред Българска национална телевизия.

Въпросната кръпка е направена в събота и неделя по открит график.

" Когато получим възлагане от ОПУ Варна, представител на компанията и на ОПУ минават по съответния път и се отбелязват компрометирани сектори. Ние напълно подвластен от възлагането на ОПУ-Варна и техните решения ", сподели инж. Методи Иванов.

Асфалтираният сектор костваше поста на шефа на регионалното пътно ръководство, а през вчерашния ден министър председателят Димитър Главчев разпореди инспекция на ДАНС по случая.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР