Вратарят на Берое Иван Караджов е един от най-опитните играчи

...
Вратарят на Берое Иван Караджов е един от най-опитните играчи
Коментари Харесай

Иван Караджов: По-трудно е да играеш в ЦСКА, отколкото срещу тях

Вратарят на Берое Иван Караджов е един от най-опитните играчи в efbet Лига, а в неделя ще се изправи против някогашния си отбор ЦСКА. Стражът даде особено изявление за „ Мач Телеграф”, в което показа упованията си за срещата на стадион „ Българска армия”.

„ Ще се получи здрав мач сигурно. Лесен конфликт на „ Армията” няма. Излизаме да се надиграваме с тях и който е по-добър, дано победи. На техен терен се играе мъчно. Чувството за мен сигурно е по-специално. Доста мачове имам на този стадион и сигурно е по-различно”, разяснява той.

„ Според мен да играеш за „ армейците” е по-трудното. Защото във всеки мач излизаш за победа и за нищо друго. Така беше когато аз бях в тима, а в този момент надали е по-различно. Да играеш против тях е по-спокойно, тъй като и да за губиш, всеки споделя – „ нищо, паднал си от ЦСКА”, само че за мен от другата страна е по-трудно. Отговорността да носиш алената фланелка е доста по-голяма. Феновете желаят тима да побеждава във всеки един мач и най-малко съгласно мен е по-сложно”, сподели още Иван Караджов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР