Вратарят на Байерн (Мюнхен) Свен Улрайх поднесе извиненията си на

...
Вратарят на Байерн (Мюнхен) Свен Улрайх поднесе извиненията си на
Коментари Харесай

Свен Улрайх се извини за грешката си срещу Реал Мадрид

Вратарят на Байерн (Мюнхен) Свен Улрайх сервира извиненията си на почитателите на клуба поради кошмарната неточност, която направи при втория гол на Реал Мадрид в реванша сред двата тима от Шампионската лига, приключил 2:2. В 46-ата минута, при резултат 1:1, някогашният пазач на Щутгарт не беше сигурен какво да направи след върнатата към него от Корентен Толисо топка и се размина с нея, а притичалият Карим Бензема безпроблемно осъществя за 2:1. В последна сметка Реал се класира за финала с общ резултат 4:3, а тъкмо грешката на Улрайх се оказа разликата сред двата тима.

" Думите не могат да опишат какъв брой отчаян се усещам от това отпадане. Ние обезверено искахме да се класираме за финала и дадохме най-хубавото от себе си, само че аз направих ненужна неточност, която не мога да си обясня. Извинявам се на всички в тима и на вас, почитателите ", написа Улрайх в профила си в " Инстаграм ".

По-късно през днешния ден ще стане явен противникът на Реал във финалния мач след срещата сред Рома и Ливърпул. Англичаните водят с 5:2 след първата среща.
[Vidéo HD] 46 " #Benzema pour son doublé!#RMA 2 - 1 #FCB (4-2)

Quel erreur du #Bayern et de Sven Ulreich

Pour vous abonner: https://t.co/tbziwxMjXY…

Code promo de 10%: RMAFCB
#RMAFCB #IPTV #RealMadrid #Ronaldo pic.twitter.com/u5ok96JXMs
— Online TV (@OnlineTVfr) May 1, 2018
A post shared by Sven Ulreich (@svenulreichoffiziell) on May 2, 2018 at 1:40am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР