Вратарят на българския национален отбор Пламен Илиев бе освободен от

...
Вратарят на българския национален отбор Пламен Илиев бе освободен от
Коментари Харесай

Пламен Илиев аут за мачовете срещу Кипър и Словения

 Петър Хубчев: В живота съм естествен човек
Вратарят на българския народен тим Пламен Илиев бе освободен от лагера на отбора преди гостуването на Кипър и семейството на Словения, оповестиха от БФС.

Въпреки големите старания на медицинския щаб, футболистът към момента не е изцяло възобновен от травмата, която получи на мача с Норвегия в Осло, заради което и бе взето решението да не се рискува с възможното му присъединяване в идващите срещи.

За последните мачове от груповата фаза на Лигата на нациите селекционерът Петър Хубчев ще разчита на останалите си трима вратари - Георги Петков, Димитър Евтимов и Благой Макенджиев, който бе извикан на лагера нощес.

Очаква се титуляр да бъде стражът на Славия, с което ще се трансформира в най-възрастният ни национал в цялата история на родния футбол. За последно Петков пази за " лъвовете " на 17 октомври 2008 година в контрола със Сърбия, изгубена с 1:6.

Иначе България гостува на Кипър в петък и е хазаин на Словения в понеделник. Възпитаниците на Хубчев гонят наложителни победи, с цел да се класират за 1/2-финалната фаза на Лигата на нациите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР