Вратарят на Айнтрахт Франкфурт Кевин Трап не се притеснява, че

...
Вратарят на Айнтрахт Франкфурт Кевин Трап не се притеснява, че
Коментари Харесай

Вратарят на Айнтрахт: Няма как болка в ръката да ме спре за финала

Вратарят на Айнтрахт Франкфурт Кевин Трап не се тормози, че ще пропусне финала в шампионата Лига Европа против шотландския Глазгоу Рейнджърс идната седмица макар болката, която изпитва в ръката от седмица насам. Трап получи контузия в мача с Борусия Мьонхенгладбах, приключил 1:1 в неделя.

"За доста хора не е всекидневно, само че за мене не е нищо ново, съобщи 31-годишният вратар пред публицистите в медийния ден на Айнтрахт. Реално тази травма единствено се обостри в мача с Мьонхенгладбах, другояче ме съпровожда от дуела с Барселона ".

И добави, че няма самообладание да застане под рамката в събота за мача с Майнц 05 от шампионата.

"Нищо не ми пречи да вардя. Няма проблем, нищо не е рисково. Така че умерено, сподели Трап и разгласи, че ще играе с Майнц вместо да се лекува и да даде късмет на резервата си Йенс Граал.

"Аз съм доста прелестен сътрудник, другар, занимателен човек съм в съблекалнята. Но също по този начин съм и доста упорит. Не мога да си показва нещо такова да ме спре. Просто не е планувано при мене ", сподели още опитният пазач, който има мачове и в националния тим.

Нападателят Йеспер Линдстрьом е на другия полюс. При него ситуацията е комплицирано и той се надява да успее в конкуренцията с времето и да се възвърне за мача с шотландците.

"Щe бъде нещо като фото-финиш. Медицинският ни екип работи на цялостни обороти. Имаме съществени очаквания, че ще го възстановим да играе, само че ще стане ясно в последните ден-два ", съобщи от своя страна наставникът на червено-черните от Айнтрахт Оливер Глазнер.

Говорителят на Борда на клуба Аксел Хелман съобщи, че град Севиля може да чака инвазия от техни почитатели, каквато "този град в никакъв случай не е очаквал " за финала на шампионата в сряда и предвижда към 70 000 почитатели та Рейнджърс. От Франкфурт имат вяра, че техни 40 или 50 хиляди фенове ще бъдат н града и ще станат част от шоуто, макар че двата отбора са получили едвам по 10 000 билета.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР