Вратарят на Астън Вила Емилиано Мартинес се очертава като основна

...
Вратарят на Астън Вила Емилиано Мартинес се очертава като основна
Коментари Харесай

Атлетико се огледа във вратаря на Вила за заместник на Облак

Вратарят на Астън Вила Емилиано Мартинес се обрисува като съществена цел за Атлетико Мадрид, в случай че испанците изгубят Ян Облак. Словенският национал има контракт до края на сезона и към момента не е дал сигнал, че има намерение да подпише нов подобен с „ дюшекчиите “. В резултат на това клубът на Диего Симеоне към този момент оглежда други възможности и Мартинес е след претендентите, пише „ Mirror “.

Атлетико даже ще обмисли продажбата на Облак през януари, вместо да рискува да го загуби като свободен сътрудник шест месеца по-късно, а Манчестър Юнайтед е измежду редицата клубове, за които се допуска, че наблюдават обстановката със словенеца.

Ако Облак си тръгне от „ Уанда Метрополитано “, Мартинес се счита за състезател, който би могъл да запълни празнината, оставена от словенския пазач, макар че Вила няма да желае да изпусне аржентинския национал. Шансът да играе футбол в Шампионската лига обаче ще направи прехвърлянето му в Мадрид прелъстителен и може да сложи Вила в сложна позиция.

Мартинес се утвърди като един от най-хубавите вратари във Висшата лига, откогато се причисли към Вила за 20 милиона паунда от Арсенал през септември 2020-а година, а също по този начин в този момент е вратар номер 1 на Аржентина.

Atletico Madrid target Aston Villa keeper Emi Martinez as Jan Oblak replacement | ✍️
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР