Вратарят Мануел Нойер остава извън сметките за гостуването на Байерн

...
Вратарят Мануел Нойер остава извън сметките за гостуването на Байерн
Коментари Харесай

Куп играчи на Байерн под въпрос за Арсенал

Вратарят Мануел Нойер остава отвън сметките за гостуването на Байерн Мюнхен против Хайденхайм в Бундеслигата в събота. Той е измежду петимата отсъстващи за срещата, заяви старши треньорът на баварците Томас Тухел.

38-годишният Нойер претърпя конузия преди повече от две седмици до момента в който бе зает с националния отбор на Германия. Той пропусна успехите в другарските мачове против Франция и Нидерландия, както и загубата на клубния си тим Байерн от Борусия Дортмунд с 0:2, която на процедура постави завършек на очакванията за отбрана на купата в локалното състезание.

Свен Улрайх ще застане на вратата на гранда от Мюнхен в събота, а за Нойер се чака да се завърне на терена през идната седмица, когато Байерн ще гостува на Арсенал в първи мач от четвъртфиналите в Шампионската лига.
 Промените в Байерн не престават с цялостна мощ
Промените в Байерн не престават с цялостна мощ

Баварците се разделят и с техническия си шеф Марко Непе

Двубоя с Хайденхайм ще пропуснат още нападателите Кингсли Коман и Лерой Сане, полузащитникът Александър Павлович и бранителят Нусаир Мазрауи.

" При нито един от петимата не става дума за приемане на отмора преди мача ни във вторник. Те не са в състава, тъй като не са изцяло подготвени, тъй че има въпросителна и за вторник. Дори няма да внимаваме за игровите минути ", сподели Тухел.
 Играч на Байерн (Мюнхен) има вяра, че могат да завоюват Шампионската лига
Играч на Байерн (Мюнхен) има вяра, че могат да завоюват Шампионската лига

Баварци са на четвъртфиналите

Старши треньорът на Байерн Мюнхен добави, че отборът му би трябвало да се реваншира за предишния уикенд при гостуването си на Хайденхайм, преди да стартира да мисли за Арсенал.

" Имаме типичен случай на Давид против Голиат пред буйните почитатели на домакините, които ще ги поддържат. След това ни следва огромен мач и ще се концентрираме върху него, само че не можем да прескочим това, което ни чака в събота ", разяснява Томас Тухел.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР