Вратарят и капитан на Тотнъм Юго Лорис подкрепи съотборника си

...
Вратарят и капитан на Тотнъм Юго Лорис подкрепи съотборника си
Коментари Харесай

Стелини и Лорис изразиха подкрепата си към Давинсон Санчес

Вратарят и капитан на Тотнъм Юго Лорис поддържа съотборника си Давинсон Санчес след вчерашното проваляне вкъщи с 2:3 от Борнемут. Защитникът бе освиркван от почитателите на " шпорите " откакто позволи неточност в защита, която коства едно от попаденията за гостите.

Санчес се появи на терена още преди почивката, като се наложи да размени контузения Клеман Ленгле. В 51-вата минута по нехайство той подаде топката на Доминик Соланке, който заби втория гол за Борнемут. Колумбиецът беше крепко освиркан от личните си почитатели, което принуди краткотрайния треньор Кристиан Стелини да го извади от игра в 58-ата минута.

" Никога не съм виждал сходно нещо в кариерата си ", сподели Лорис пред beIN Sports. " Чувствам се доста зле за Давинсон. Той е съотборник, той е другар и се бори за клуба към този момент доста, доста години. Много съм тъжен. Историята е тъжна за клуба, за почитателите, за играча. Това е нещо, което не желаете да виждате във футбола. Поне аз не желая да виждам повече сходно отношение ", добави опитният вратар и френски национал.
 Борнемут нанесе мъчителна загуба на Тотнъм в Лондон Борнемут нанесе мъчителна загуба на Тотнъм в Лондон
Мениджърът на Тотнъм Кристиан Стелини пое отговорност за двойната промяна на футболиста и даде обещание да приказва с него, с цел да му вдъхне кураж. " Тази смяна пристигна най-много тъй като стана 1:2 и към този момент беше време на използваме още един нападател. Не съм го извадил поради грешката. Давинсон би трябвало да знае, че това беше единствено тактическо решение, само че би трябвало да го подкрепим, тъй като това е сложен миг за него, а също и за целия тим ", изясни мениджърът.

Поражението в събота понижи възможностите на Тотнъм да играе в Шампионската лига през идващия сезон, като тимът е пети в лигата с 53 точки - на три точки закъснение от четвъртия Манчестър Юнайтед, който има два мача по-малко.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР