Вратарят и капитан на националния отбор на Перу Педро Галесе

...
Вратарят и капитан на националния отбор на Перу Педро Галесе
Коментари Харесай

Освободиха арестувания капитан на Перу, който се сби с полицаи

Вратарят и капитан на националния тим на Перу Педро Галесе е бил освободен без да му бъдат повдигнати обвинявания след конфликта с испанската полиция, до който се стигна пред хотела, в който са настанени играчите в Мадрид, оповестиха от Министерството на външните работи на страната, представени от организация АП.

Перу се готви за контрола против Мароко, която ще се играе довечера на стадион „ Уанда Метрополитано “ в Мадрид.

Галесе, който е футболист на Орландо Сити от американската Мейджър лийг сокър е бил отведен в полицейско ръководство в испанската столица за разпит след сдърпване сред полицейски чиновници и национали на Перу след опит на футболистите на поздравят събралите се почитатели.

От перуанското външно министерство приканиха за неотложно изясняване на случая от страна на испанските управляващи, а от локалната футболна централа показаха взаимност с футболистите от държавния отбор.

От локалните управляващи в Мадрид увериха, че ще бъде извършено следствие, с цел да се откри дали служителите на реда са работили непозволено, а Галесе е бил отведен в ръководството, защото е обидил чиновник на реда.

Националите на Перу са били посъветвани да не контактуват с почитателите с оглед сигурността на гостите на хотела.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР