Вратарят Димитър Митов прави страхотен сезон с английския Кеймбридж. Името

...
Вратарят Димитър Митов прави страхотен сезон с английския Кеймбридж. Името
Коментари Харесай

Димитър Митов: От малък мечтая да играя за България!

Вратарят Димитър Митов прави страховит сезон с британския Кеймбридж.
Името му нашумя след отстраняването на елитния Нюкасъл от шампионата за Купата на футболната асоциация на Англия, а българинът направи 13 спасявания в този дуел. Сега той мечтае за повиквателна за националния тим.

„ Най-голямата ми цел е да играя на високо равнище и да съставлявам България!. Това е една моя фантазия от доста дребен! Нямам самообладание да чуя химна, да видя всички български флагове. Това ще бъде сигурно най-хубавият миг в кариерата ми ”, сподели Митов в изявление за БТВ.

25-годишният пазач е роден в Монтана, само че прекарва детството си в Козлодуй. Той стартира кариерата си в школата на Христо Стоичков в Етрополе, а по-късно получава късмет и в локалния Чавдар.

„ Надявам се с моите изяви от наалото на сезона да съм заслужил тази повиквателна. И когато преценяват, че съм подготвен да получа този късмет, ще го хвана с двете ръце ”, сподели Митов.

Митов получи самопризнание за феноменалното си показване против Нюкасъл в 3 кръг на ФА Къп по-рано този месец. Той попадна в идеалния тим на вестник „ Mirror “ в тази фаза на шампионата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР