Вратарят Александър Георгиев направи 29 спасявания, но това не помогна

...
Вратарят Александър Георгиев направи 29 спасявания, но това не помогна
Коментари Харесай

Александър Георгиев с нов силен мач, но тимът му загуби

Вратарят Александър Георгиев направи 29 спасявания, само че това не оказа помощ на Ню Йорк Рейнджърс да избегне провалянето с 3:4 след продължение като посетител на Сейнт Луис.

Роденият в България съветски национал бе беззащитен 1:02 минути след началото на спомагателния интервал, когато Брейдън Шен го прониза в горния десен ъгъл с майсторско осъществяване.

Преди това Сейнт Луис на два пъти повеждаше в резултата с голове на Алекс Пиетранджело и Никита Сошников, само че с попадения на Мика Зибанеяд и Матс Цукарело Рейнджърс изравняваше. В края на втория интервал гостите от Ню Йорк даже поведоха в резултата с 3:2, само че при числено предимство на леда Сейнт Луис изравни за 3:3 посредством Пиетранджело в третия интервал. Джейк Алън направи 17 спасявания на вратата на Сейнт Луис.

Стражът на Бостън Туука Раск направи 23 спасявания и бе с съществена заслуга за успеха на "мечоците " с 3:0 над водача в Източната конференция Тампа Бей.
С триумфа Бостън се приближи единствено на 2 точки от Тампа на върха в класирането.

За Раск това бе трети "шътаут " през сезона и общо 41-ви в кариерата му, а головете за успеха на гостите осъществя Давид Пастърнак, Дейвид Бакес и Райли Неш. С асистенция и за трите попадения се отличи Тори Круг.

Филаделфия Флайърс си върна третата позиция в дивизия "Метрополитън ", откакто се наложи с 4:2 над Каролина като посетител.

И четирите гола за "летящите " паднаха в последната третина на мача. Преди това Джордан Стаал бе извел Каролина напред в резултата в 16-ата минута на мача, само че в деветата минута на третата част Травис Конечни изравни. Малко повече от 60 секунди по-късно Джейкъб Славин вкара втори гол за Хърикейнс, само че с попадения на Якуб Ворачек, Валтери Филипула и Михаел Рафл в границите на единствено 6 минути и 12 секунди Филаделфия напрви цялостен поврат, с цел да завоюва с 4:2. За Филаделфия успеха бе едвам втора в последните 9 мача./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР