Връщаме парите на хората, които са взети, благодарение на огромната

...
Връщаме парите на хората, които са взети, благодарение на огромната
Коментари Харесай

Хасан Адемов за Делян Пеевски: Сатанизирането не води до нищо добро

Връщаме парите на хората, които са взети, с помощта на голямата инфлация. С кои пари оказва помощ обединението на бизнеса? Телевизорът не съумя да победи джоба и хладилника, тъй като тв приемникът приказва едно, само че джобът и хладилникът друго. Движение за права и свободи има своята ясна позиция - ръководещите закъсняха, ограниченията не са добре таргетирани. Защо тези 25 стотинки би трябвало да се възползват от тази мярка. Хоризонталните ограничения не са ефикасни. Това сподели депутатът от Движение за права и свободи Хасан Адемов в ефира на Българска национална телевизия.

" Хората се умориха от митинги. 15,6% е инфлацията у нас все още. В Европа е 8% ", сподели Хасан Адемов.

" Управляващите с некадърните си решения доведоха до това, което се случи. Не толкоз опозицията. Мерките закъсняха, а към всички рецесии в България се добави и политическа рецесия ", добави той.

" Не е правилно, че сме протестирали дружно с " Възраждане ". Имаме доста съществени ценностни разлики. Откъде накъде ще протестираме с тях. Овинението, че има сдружаване сред Движение за права и свободи и " Възраждане " не са състоятелни. Имаме огромни разлики ", сподели още Адемов.

" Сатанизирането на народен представител или предприемач не води до нищо положително ", разяснява той по отношение на Делян Пеевски.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР