Връщам се в къщата, където започна моят трудов стаж. Натрупах

...
Връщам се в къщата, където започна моят трудов стаж. Натрупах
Коментари Харесай

Ананиев с първи коментар след назначението си

 Връщам се в къщата, където стартира моят трудов стаж. Натрупах много опит през годините и ще оказа помощ на министерството. Това съобщи пред Министерски съвет Кирил Ананиев, който ще смени здравното министерство с това на финансите и се чака да замести Владислав Горанов.

" Не ми е олекнало, тъй като имаме доста неща, които би трябвало да довършим. Знам, че професор Ангелов ще довърши започнатите значими планове ", сподели той.  " Вече като че ли съм си у дома. Вчера се видях с сътрудниците и обсъдихме нещата, които предстоят. Има доста задания пред министерството на финансите. Приходите са доста по-малко от плануваните в началото. Предстои ни работата по проектобюджета за 2021 година. Приходите надали ще бъдат в размера, в които се предвиждаше до момента ", сподели Ананиев. 

" Вчера се видяхме с сътрудниците. Мъчно ми е, че напущам здравното министерство. Създадохме добра конюнктура за работа. Най-важното е колективът да е спокоен, с цел да реализира резултати. Ще продължим да работим дружно с сътрудника Ангелов ", сподели той с усмивка.  " Вече работим по нови обществени, стопански и здравни ограничения, които ще представим в понеделник на останалите членове на обединението. Ще предвидим ограничения, които са свързани с финансиране от страна на страната. Средства, които по най-бързия метод ще стигнат до хората и бизнеса ", сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР