Вражеските войски в района на Авдеевка и Мариинка бяха подсилени

...
Вражеските войски в района на Авдеевка и Мариинка бяха подсилени
Коментари Харесай

Окупаторите се опитват да обкръжат Авдеевка, но едва ли имат сили да го направят

Вражеските войски в региона на Авдеевка и Мариинка бяха подсилени със особено поделение на 98-а десантно-щурмова бригада, предава УНИАН.

„ През миналото денонощие врагът се опита 21 пъти да нападна позициите (на украинските войски) в региона на Авдиевка и Мариинка. Но безрезултатно. Не реализираха триумф в нито една борба на фронтовата линия. През нощта врагът изцяло прекрати офанзивите. Вероятно това се дължи на числените загуби на окупаторите. Вчера съперникът загуби към две роти, измежду които има и убитиу и ранени ", разяснява Алексей Дмитрашковски, представител на взаимния пресцентър на Силите за защита по направление Таврия в фира на осведомителния телемаратон.

Според него, покрай Авдеевка и Мариинка поделение на специфичните сили на 98-а десантно-щурмова бригада се е включило към вражеското поделение на 155-а бригада на морската пехота на Русия.

" Това е, по този начин да се каже, подсилване на силите, само че морално-психологическото положение на тази част е съвсем равно на нула. Какво ще може да направи тази специфична част, към момента не се знае ", прибавя Дмитрашковски.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР