Врачанският окръжен съд разгледа две въззивни частни наказателни дела, образувани

...
Врачанският окръжен съд разгледа две въззивни частни наказателни дела, образувани
Коментари Харесай

Окръжен съд – Враца потвърди мерките за неотклонение „задържане под стража“ на двама мъже, обвинени в закана с убийство

Врачанският областен съд прегледа две въззивни частни наказателни каузи, формирани след импортирани тъжби против избрания на Районен съд – Враца и Районен съд - Оряхово, с които е взета най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Т. Т. и В. С.

Срещу Т. Т. е повдигнато обвиняване от Районна прокуратура – Враца за това, че на неустановена по неоспорим метод дата през февруари 2023 година в с. Върбица, обл. Враца, се е заканил с ликвидиране на И. И. от същото село, като размахвал секира и с думите: „ Ще те убия, мен пандизът не ме плаши “ и това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му.

Районна прокуратура – Враца, Териториално поделение – Оряхово е привлякло в качеството на обвинен В. С. за това, че на 08.08.2023 година към 20,30 часа в гр. Оряхово, пред хранителен магазин, се е заканил с ликвидиране на С. М. от същия град, като, държейки нож в дясната си ръка, я е заплашил с думите „ Дошъл съм да върша ликвидиране “, „ Не единствено ще те убия, само че ще те изкормя “ и това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му.

С определенията си по двете въззивни частни наказателни каузи Окръжен съд - Враца удостовери наложената от Районен съд – Враца и Районен съд - Оряхово най-тежка мярка за неотклонение „ задържане под стража “ на Т. Т. и на В. С., като одобри, че са налице всички предпоставки за това.

Определенията на Врачанския областен съд са дефинитивни и не подлежат на обжалване и митинг.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР